Τα εξώφυλλα άλμπουμ κινουμένων γραφικών στο iOS 14.3 και το macOS 11.1 έχουν διάρκεια λίγων δευτερολέπτων. Σύμφωνα με έναν χρήστη στο Reddit , η Apple Music παρουσιάζει κινούμενα γραφικά για το Big Sean's Detroit 2 και το Future Utopia's 12 Questions . Η Apple θα προσφέρει σταδιακά περισσότερα με την πάροδο του χρόνου. Δείτε πώς φαίνεται το κινούμενο σχέδιο με το παρακάτω βίντεο:

Το μεγάλο ερώτημα είναι να μάθουμε ποια είναι τα κριτήρια για ένα τέτοιο άλμπουμ να έχει κινούμενο εξώφυλλο στην Apple Music από το iOS 14.3 ή το macOS 11.1. Η Apple δεν το λέει ακόμα. Η ομάδα δεν λέει ούτε ποιος φροντίζει το animation?... το κάνει η ίδια ή προέρχεται από την δισκογραφική εταιρεία;

Το iOS 14.3 βρίσκεται στα χέρια των δημόσιων προγραμματιστών και των υπευθύνων δοκιμών. Η Apple πρότεινε τον δεύτερο υποψήφιο για κυκλοφορία χθες . Η τελική έκδοση για όλους θα είναι διαθέσιμη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η κυκλοφορία θα πρέπει να είναι τη Δευτέρα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Apple Fitness + .