Δεν υπάρχει καποια ιδιαίτερη αναφορά παρά μόνο πως να δηλώνει μόνο: "Ο προσαρμογέας τροφοδοσίας USB-C 29W της Apple δεν είναι συμβατός με το φορτιστή MagSafe Duo . " Αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στο ενημερωτικό δελτίο στα Αγγλικά προς το παρόν. 

Η Apple διέκοψε την πώληση του προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 29W το 2018. Αυτό το μοντέλο αντικαταστάθηκε από προσαρμογέα ισχύος 30W.

Παρεμπιπτόντως, τι θα συμβεί αν συνδέσετε τον προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 29W στον φορτιστή MagSafe Duo; Μόνο μία από τις δύο συσκευές θα φορτίσει. Είτε iPhone είτε Apple Watch. Αυτό καθιστά το MagSafe Duo «άχρηστο», καθώς το πλεονέκτημά του είναι ακριβώς η δυνατότητα φόρτισης δύο συσκευών ταυτόχρονα.

 Η Apple εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπισθούν. Ο κατασκευαστής εξηγεί ότι το περίβλημα των αξεσουάρ μπορεί να υποστεί κανονική φθορά με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, η περιοχή μεντεσέ του φορτιστή MagSafe Duo μπορεί να τσαλακωθεί με την πάροδο του χρόνου, εάν διατηρηθεί στη διπλωμένη θέση. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί να εμφανιστούν πιο αισθητές και βαθύτερες πτυχές εάν παραμείνει σε πολύ ζεστό περιβάλλον στην αναδιπλωμένη θέση.