Η Apple προσφέρει μια νέα πρόκληση κάθε χρόνο για να γιορτάσει το νέο έτος.
Αυτό θα συμβεί ξανά και φέτος τον Ιανουάριο στο Apple Watch με μια πρόκληση να ξεκινήσει το 2021. Θα τεθεί σε ισχύ από τις 7 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 31 του ίδιου μήνα.  

Δείτε τι λέει η Apple για την περιγραφή της πρόκλησης Apple Watch για τον Ιανουάριο του 2021:

Ξεκινήστε το 2021 στο σωστό δρόμο. Τον Ιανουάριο, κερδίστε αυτό το τρόπαιο ολοκληρώνοντας τα Three Rings για επτά συνεχόμενες ημέρες.

Επομένως, η πρόκληση είναι σχετικά απλή και παρόμοια με αυτή των προηγούμενων ετών. Απλώς κάντε κάποια σωματική δραστηριότητα για να γεμίσετε τα δαχτυλίδια. Όσοι έχουν το Apple Fitness + θα πρέπει να είναι εντάξει χωρίς συγκεκριμένα προβλήματα. Για άλλους, θα είναι απαραίτητο να επιστρέψετε στις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως ισχύει για κάθε πρόκληση, αυτή για τον Ιανουάριο του 2021 σας επιτρέπει να έχετε αυτοκόλλητα και ένα τρόπαιο στην εφαρμογή Δραστηριότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές Messages και FaceTime. Υπάρχουν συνολικά πέντε, εδώ είναι ως GIF:

Apple Watch Challenge 2021

Apple Watch 2021 Challenge 2

Apple Watch 2021 Challenge 3

Σύμφωνα με το 9to5Mac , οι χρήστες με Apple Watch θα λάβουν σύντομα μια ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει για την πρόκληση του Ιανουαρίου 2021. Αυτό θα πρέπει να συμβεί στα τέλη Δεκεμβρίου.