Το μελλοντικό ρολόι της Apple θα μπορούσε να διαθέτει μια κρυφή κάμερα κάτω από την οθόνη

0


Το Apple Watch έχει προχωρήσει πολύ από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2015. Το smartwatch έχει αποκτήσει πολλές νέες δυνατότητες με την πάροδο του χρόνου.
Χαρακτηριστικά όπως το ΗΚΓ, τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, την
ανίχνευση πτώσης  έχουν βοηθήσει να σωθούν ζωές των ανθρώπων .   Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει πώς η Apple θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια κρυφή κάμερα και φλας στο Apple Watch.

Είναι ενδιαφέρον ότι η κάμερα και το φλας θα είναι ορατά μόνο όταν χρησιμοποιούνται και τις άλλες φορές θα κρυφτεί στην οθόνη. Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple μιλά για την ανάπτυξη μιας οθόνης με πολλαπλά επίπεδα οθόνης. Κάθε στρώμα έρχεται με διαφορετικές τεχνολογίες οθόνης. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτό καλύπτει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

"Μια οθόνη ηλεκτρονικής συσκευής μπορεί να έχει ένα εσωτερικό στρώμα με συστοιχία εικονοστοιχείων για την εμφάνιση εικόνων και ένα εξωτερικό στρώμα με μια σειρά κυψελών για διαμορφωτή φωτός που λειτουργούν σε διαφανείς και φραγμούς φωτισμού. Το κύκλωμα αισθητήρα δύναμης και αισθητήρα αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή εισόδου χρήστη, με πληροφορίες σχετικά με την πίεση των δακτύλων ή την είσοδο γραφίδας που εφαρμόζεται σε μια θέση στην οθόνη."

Η ευρεσιτεχνία περιγράφει πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπλοκ των κελιών για να σχηματίσει ένα διαφανές παράθυρο χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένο κύκλωμα αισθητήρα. Ένα άλλο σενάριο είναι όταν "οι εικόνες μπορούν να εμφανιστούν" ρυθμίζοντας τα κελιά του στρώματος του διαμορφωτή φωτός. Επιπλέον, η κάμερα και ολόκληρη η οπτική ρύθμιση μπορούν να καλυφθούν από ένα ρυθμιζόμενο κλείστρο.

Η Apple εξηγεί ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια οθόνη δύο σταδίων. Ένα από τα επίπεδα θα έχει μια οθόνη ταχείας αντίδρασης που δείχνει εικόνες που κινούνται γρήγορα. Ενώ το άλλο θα χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση αργών αλλαγών των εικόνων όπως το ρολόι και το κείμενο. Κάθε επίπεδο μπορεί να απενεργοποιηθεί / ενεργοποιηθεί για πρόσβαση στα διαφορετικά επίπεδα. Με άλλα λόγια, η οθόνη μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση ολόκληρης της συσκευής.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !