Πως θα προσθέσετε μια κάμερα στο Apple Watch σας

0


Ένα από τα όνειρα ενός κατόχου smartwatch  ειναι να έχει μια ενσωματωμένη κάμερα.
Αν λοιπόν για όποιον θέλει να ζήσει αυτό το όνειρο, η αναμονή τελείωσε.. η σχεδόν. 

Θα χρειαστείτε ένα Apple Watch και ένα αξεσουάρ ζώνης ρολογιού που ονομάζεται Wristcam για να το κάνετε αυτό. Σύμφωνα με τη σελίδα της εταιρείας για το Wristcam, οι παραγγελίες θα αρχίσουν να στέλνονται κάποια στιγμή τον Μάρτιο του επόμενου έτους, οπότε υπάρχει ακόμη λίγο αναμονή. 

Όσον αφορά τις δυνατότητες της Wristcam, στην πραγματικότητα ειναι πολλές Ζυγίζει μόνο 23 γραμμάρια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιβαρύνει τον καρπό σας ακόμη και με καθημερινή χρήση. Περιλαμβάνει δύο κάμερες Sony μια κάμερα 8MP με θέα στον κόσμο και μια κάμερα με 2MP για σελφι. Μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία σε ανάλυση 3840 × 2160 και να καταγράψει βίντεο σε 1080p HD.

Η Wristcam είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8 GB, οπότε μπορεί να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσει στο iPhone. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει έως και μία ώρα βίντεο 1080p HD και έως 2.000 φωτογραφίες. Υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και Wi-Fi (2,4 + 5GHz). Υποστηρίζει επίσης ροή βίντεο και για συνομιλίες βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Η Wristcam είναι επίσης ανθεκτική στο νερό έως 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά και διαθέτει μαγνητική φόρτιση.


Οι κάτοχοι θα μπορούν επίσης να καταγράφουν μηνύματα βίντεο, τα οποία μπορούν να στείλουν σε άλλα άτομα. Και η εταιρεία διαθέτει μια εφαρμογή τόσο για το iPhone όσο και για το Apple Watch για να κάνει το iPhone εικονοσκόπιο κατά τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής (ες) στη Wristcam. Ωστόσο, με τη σύνδεση Wristcam απευθείας στο Apple Watch, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς iPhone.

Αυτό το προϊόν βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2016, αλλά η εταιρεία συνέχισε να βελτιώνει το σχεδιασμό και να συνεργάζεται με την Apple για να πάρει μια επίσημη σφραγίδα έγκρισης "Made for Apple Watch" Το Wristcam υποστηρίζει το Apple Watch Series 4 και νεότερα μοντέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Wristcam θα διαθέτει "μπαταρία όλη την ημέρα" και τα λουράκια είναι εναλλάξιμα. Τη στιγμή της δημοσίευσης, η Wristcam διατίθεται σε μερικά διαφορετικά χρώματα: Noir, Blanc, Grey και Rosé. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν επίσης αυτόνομοι ιμάντες, οι οποίοι διατίθενται σε Twilight, Grape Crush και Henna.

Η Wristcam συνοδεύεται από τις βασικές κάμερες, μια μικρή μικρή ζώνη, μία μεγάλη ζώνη, έναν προσαρμογέα ρεύματος και ένα καλώδιο φόρτισης στο κουτί. Τα παίρνετε όλα αυτά με 299 $ στην επίσημη σελίδα εδώ. 




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !