Το τραγούδι με τη μεγαλύτερη ροή στην Apple Music του 2020 ήταν το The Box του Roddy Ricch. Μετρά 455 εκατομμύρια ροές. Αυτό ακολουθείται από τα Blinding Lights το The Weeknd και το Dance Monkey από τους Tones and I. Εδώ είναι τα κορυφαία 10:

  1. Roddy Ricch – The Box
  2. The Weeknd – Blinding Lights
  3. Tones and Dance Monkey
  4. DaBaby – ROCKSTAR (feat. Roddy Ricch)
  5. Future – Life Is Good (feat. Drake)
  6. Dua Lipa – Don’t Start Now
  7. Post Malone – Circles
  8. Billie Eilish – everything i wanted
  9. Lil Baby – Woah
  10. Mustard, Roddy Ricch – Ballin’

Η Apple Music δείχνει επίσης ότι το άλμπουμ που ακούστηκε περισσότερο το 2020 ήταν το Please Excuse Me for Being Antisocial από τον Roddy Ricch. Αρκεί να πούμε ότι ο Αμερικανός ράπερ κυριάρχησε στην υπηρεσία ροής της Apple με την πρώτη θέση για μουσική και άλμπουμ. Το βάθρο περιλαμβάνει επίσης το My Turn by Lil Baby και το Shoot for the Stars Aim for the Moon by Pop Smoke.

Από την άλλη πλευρά, η Apple Music αποκαλύπτει μια κορυφαία μουσική που ήταν η πιο λαμπερή. Οι 3 πρώτοι περιλαμβάνουν το Dance Monkey by Tones And I, Roses (Imanbek Remix) του SAINt JHN και Blinding Lights από το The Weeknd. Τέλος, η Apple Music μοιράζεται τη μουσική με τους στίχους που διαβάζουν περισσότερο οι συνδρομητές. Βρίσκουμε το WAP από την Cardi B, το Dance Monkey by Tones και το I και夜 に 駆 け るαπό το YOASOBI.

Οι λίστες αναπαραγωγής της Apple Music για τη δημοφιλέστερη μουσική του 2020

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για κάθε λίστα αναπαραγωγής της Μουσικής Apple για να βρείτε τα κορυφαία 100 κάθε φορά:

Σημειώστε ότι η Apple Music προσφέρει επίσης λίστες αναπαραγωγής για τα 100 κορυφαία του έτους και στις χώρες. Αλλά αυτό αφορά (εκπληκτικά) μόνο λίγες χώρες. Και δυστυχώς, η Ελλάδα δεν είναι μέλος του γκρουπ.