Ο νέος ιστότοπος της Apple συγκεντρώνει διάφορες κατηγορίες που επισημαίνουν τις δυνατότητες προσβασιμότητας διαφορετικών προϊόντων Συγκεκριμένα, υπάρχουν λειτουργίες που είναι διαθέσιμες από το iOS 14. Η Apple προσφέρει τέσσερις κατηγορίες: όραση, κινητικότητα, ακοή και γνώση.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που επισημαίνονται, βρίσκουμε τον μεγεθυντικό φακό και τη μεγαλύτερη γραμματοσειρά για την όραση. Το χειριστήριο επιλογής, αγγίζοντας το πίσω μέρος της συσκευής και το AssistiveTouch υπάρχουν για κινητικότητα. Όσον αφορά την ακοή, η Apple αναφέρει την προσαρμογή των ακουστικών, ακουστικών βαρηκοΐας και ακρόασης σε πραγματικό χρόνο. Όσον αφορά τη γνώση, η Apple μιλά για τον αναγνώστη του Safari και το δηλωμένο περιεχόμενο.

Παράλληλα με τον ιστότοπο, η Apple προσφέρει νέα βίντεο σχετικά με την προσβασιμότητα. Ο κατασκευαστής προσφέρει μια λίστα αναπαραγωγής στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube. Υπάρχουν 23 βίντεο μέχρι στιγμής. Η λίστα θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς νέες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες με ενημερώσεις του iOS.

Ο ιστότοπος της Apple για την προσβασιμότητα είναι διαθέσιμος σε αυτήν τη διεύθυνση . Για τη λίστα αναπαραγωγής του YouTube, μεταβείτε σε αυτήν τη διεύθυνση .