Fuji Tweak - Window MultiTasking στο iPhone [ΔΩΡΕΑΝ]

0


Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή του iOS
dcsyhi και το  Fuji  tweak σάς επιτρέπει να εκτελείτε εφαρμογές με παράθυρα στο iPhone σας που έχει  jailbreak  . Αυτό είναι παρόμοιο με την εμπειρία πολλαπλών εργασιών που απολαμβάνετε στον υπολογιστή σας στα Windows ή στα MAC.   Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε δύο εφαρμογές που εκτελούνται στο jailbroken iPhone σας σε παράλληλα παράθυρα. Το Fuji  jailbreak tweak έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει οποιαδήποτε εφαρμογή σε μια διαδραστική διεπαφή που βασίζεται σε παράθυρα.

iphone-apps-windows-fuji

Ο σχεδιασμός των παραθύρων της εφαρμογής είναι παρόμοιος με αυτόν που έχετε στο macOS. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του tweak, θα έχετε ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων που θα προστεθεί στις Ρυθμίσεις και που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το tweak κατόπιν αιτήματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fuji Tweak στο iPhone;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο σχεδιασμός της διεπαφής που βασίζεται στα παράθυρα των εφαρμογών είναι παρόμοιος με το macOS. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πατήσετε το κόκκινο κουμπί για να κλείσετε την εφαρμογή και το κίτρινο κουμπί για να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή σε μια γραμμή. Απλώς πατήστε στη γραμμή για να αναπτύξετε ξανά την εφαρμογή. Για αλλαγή μεγέθους του παραθύρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειρονομία με τα δύο δάχτυλα.

fuji-tweak-apps-windows-mac-iphone

Αν θέλετε να κάνετε την εφαρμογή κανονικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε την εφαρμογή όπως συνήθως. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Fuji, απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και πατήστε την  επιλογή Fuji  από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε μια διεπαφή που βασίζεται σε παράθυρο.

Πώς να κατεβάσετε το Fuji Jailbreak Tweak στο iPhone

Πριν κατεβάσετε το  tweak, πρέπει να γνωρίζετε ότι  λειτουργεί μόνο σε κατακόρυφη λειτουργία και δεν λειτουργεί, προς το παρόν σε οριζόντια λειτουργία. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι δωρεάν λήψη και χρήση, αυτός ο περιορισμός δεν ενοχλεί  πολύ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Fuji στο iPhone που έχετε σπαστεί στο jailbreak και τρέχει το iOS 13-iOS 14 από το Twickd repo χρησιμοποιώντας έναν διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας, δηλαδή το Cydia, το Sileo ή το Zebra .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !