Η Apple πιθανότατα θα ανακοινώσει ένα νέο προϊόν την επόμενη Τρίτη

0


Τον περασμένο μήνα η Apple ολοκλήρωσε το
τρίτο σημαντικό γεγονός της φέτος οπου μας παρουσίασε τα νέα MAC. Παρά την πανδημία, ήταν μια συνηθισμένη χρονιά για την εταιρεία. Τώρα έχει έρθει στο φως ότι η Apple μπορεί να έχει ακόμη ένα άλλο προϊόν που ξεκινά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple πρόκειται να πραγματοποιήσει αλλαγές που σχετίζονται με την Apple Care την επόμενη Τρίτη. Το MacRumors μας ενημερώνει απο πληροφοριες  που προέρχονται από ειδήσεις σε ένα εσωτερικό σημείωμα. Είναι ενδιαφέρον ότι η Apple ζητά επίσης από τους τεχνικούς να είναι έτοιμοι για νέες SKU, περιγραφές προϊόντων και ενημερωμένες τιμές προϊόντων. Με άλλα λόγια, η εταιρεία φαίνεται να προετοιμάζει ένα νέο λανσάρισμα προϊόντων στις 8 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. ώρα Ειρηνικού.

Δεν είμαστε σίγουροι αν η Apple θα ξεκινήσει ακόμη μια εκδήλωση ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να ανακοινωθούν νέα προϊόντα μέσω δελτίου τύπου. Συνήθως, η Apple εκδίδει δελτία τύπου στις 5:30 π.μ. Ώρα Ειρηνικού. Για παράδειγμα, το MacBook Pro 2020 που κυκλοφόρησε τον Μάιο, το MacBook Pro 16 ιντσών που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με δελτίο τύπου.

Μόλις πρόσφατα, η  «L0vetodream» έγραψε στο Twitter ότι θα υπάρξει «Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη από την Apple». Τούτου λεχθέντος, δεν έχουμε ιδέα για τα νέα προϊόντα που θα αποκαλύψει η Apple την επόμενη Τρίτη. Ίσως η εταιρεία θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα AirTags ή τα νέα ακουστικά AirPods Studio. Μια άλλη δυνατότητα είναι ένα νέο Apple TV σε συνδυασμό με έναν ελεγκτή παιχνιδιών.

Οι αλλαγές στο AppleCare σηματοδοτούν την άφιξη νέων προϊόντων και αποτελεί ειδοποίηση για νέο υλικό. Ή η Apple μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο αξεσουάρ. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ περισσότερο, καθώς η Τρίτη είναι πολύ κοντά.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !