Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις συνδρομές και τις αγορές σας με την οικογένεια

0


Οι χρήστες με iPhone ή iPad μπορούν πλέον να μοιράζονται μια συνδρομή ή μια αγορά μιας εφαρμογής με τα μέλη της οικογένειάς τους.
Η Apple έχει ενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα και τώρα κυκλοφορεί. Ορισμένοι έχουν λάβει ακόμη και μια ειδοποίηση από το App Store που τους ενημερώνει για αυτήν την καινοτομία. 

Για να μοιραστείτε μια συνδρομή εφαρμογής με την οικογένειά σας, ξεκινήστε ανοίγοντας το App Store . Πατήστε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε την ενότητα "Συνδρομές". Μια επιλογή "Κοινή χρήση νέων συνδρομών" εμφανίζεται συνήθως στο επάνω μέρος της οθόνης. Αναφέρει: "Οι κατάλληλες συνδρομές θα κοινοποιούνται αυτόματα στην οικογένειά σας". Η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Φαίνεται ότι η επιλογή ισχύει μόνο στο iOS 14.2. Αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί ίσως και με προηγούμενες εκδόσεις του iOS 14. Αλλά αν δεν εμφανίζεται  σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας. Ως υπενθύμιση, η Apple ανακοίνωσε αυτήν την καινοτομία τον Ιούνιο με την παρουσίαση των iOS 14, iPadOS 14 και macOS Big Sur.

Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη και ειναι πως ο προγραμματιστής έχει τον έλεγχο. Μπορεί αν θέλει να αρνηθεί την κοινοποίηση της συνδρομής της εφαρμογής του. Για να γίνει αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να καταργήσετε την επιλογή στο App Store Connect. Ο προγραμματιστής μπορεί επίσης να εξαιρεθεί από μια οικογένεια που μοιράζεται μια αγορά εντός εφαρμογής. Ο James Thomson, ο οποίος αναπτύσσει την εφαρμογή PCalc, μοιράζεται μαζί μας  στιγμιότυπα οθόνης σε αυτό:


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !