Υπάρχει ένα σφάλμα που εξακολουθεί να υπάρχει ακομη και με το iOS 14 και ειναι  η έλλειψη των ειδοποιήσεων κατά τη λήψη νέων μηνυμάτων.
Είχαμε ήδη αναφέρει αυτό το πρόβλημα
πριν από μερικές εβδομάδες . Από τότε η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις στο iOS και τίποτα δεν άλλαξε.  

Οι χρήστες παραπονιούνται για την έλλειψη ειδοποιήσεων για τα μηνύματα παντού. Υπάρχουν μαρτυρίες σε φόρουμ της Apple , στο Reddit και ακόμη ... στο TikTok .

Τα σχόλια για το σφάλμα είναι παρόμοια από την αναβάθμιση σε iOS 14, το iPhone δεν ειδοποιεί πλέον τον χρήστη όταν έχει ληφθεί ένα μήνυμα. Μόνο ανοίγοντας την εφαρμογή Μηνύματα, ο χρήστης παρατηρεί ότι έχει λάβει SMS ή iMessage από μία από τις επαφές του.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2.1 τον περασμένο μήνα , μόνο για το iPhone 12. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει ένα σφάλμα με ειδοποιήσεις για μηνύματα. Αλλά αυτό το ζήτημα φαίνεται διαφορετικό από αυτό που μαστίζει τους χρήστες με άλλα μοντέλα iPhone με iOS 14.

Υπάρχουν και κακά νέα σε αυτό το θέμα. Η Apple έχει προσφέρει την υποψήφια έκδοση του iOS 14.3 σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές , πριν η τελική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη αύριο. Και αποδεικνύεται ότι οι δοκιμαστές εξακολουθούν να έχουν το σφάλμα, σύμφωνα με το The Verge . Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι έχει κολλήσει αυτή τη στιγμή και με την Apple να μην σχολιάζει δημοσίως το θέμα.