Πώς να προσθέσετε χρονικό όριο για συγκεκριμένους ιστότοπους σε iOS

0


Ξοδεύετε πολύ χρόνο παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube η στο Mac σας ή κάνετε κύλιση στη ροή σας στο Facebook;
Εάν ναι, και σας ενδιαφέρει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας  iPhone και iPad, τότε έχουμε την τέλεια συμβουλή για εσάς.

Η νέα λειτουργία Time Screen σάς επιτρέπει να προσθέσετε τα όρια εφαρμογών. Με τη βοήθεια αυτής της δυνατότητας οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν χρονικά όρια για μια εφαρμογή ή ιστότοπο για μια συγκεκριμένη ημέρα. Μόλις ο χρήστης χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ή τον ιστότοπο για το καθορισμένο χρονικό όριο, δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στον ιστότοπο και εμφανίζεται μια ειδοποίηση με την ένδειξη "Έχετε φτάσει το όριό σας στον ιστότοπο".

Τα όρια του ιστότοπου που προσθέτετε ισχύουν για όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό iCloud. Έτσι, εάν τοποθετήσετε ένα όριο στο facebook.com στο Mac, δεν θα μπορείτε επίσης να το ανοίξετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του Safari στο iPhone και το iPad σας.

Πώς να προσθέσετε χρονικό όριο για συγκεκριμένους ιστότοπους σε iPhone iPad

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις -> Χρόνος οθόνης -> Όρια εφαρμογής .

Βήμα 2: Πατήστε Προσθήκη ορίου .

Βήμα 3: Επιλέξτε τους ιστότοπους από τη λίστα και πατήστε την επιλογή Προσθήκη ιστότοπου .

Βήμα 4: Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου για τον οποίο θέλετε να προσθέσετε το όριο και βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί. Πατήστε το κουμπί Επόμενο από την επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 5: Καθορίστε το χρονικό όριο για τον ιστότοπο και πατήστε το κουμπί Προσθήκη .

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για όσους ιστότοπους θέλετε.

Έτσι μπορείτε να προσθέσετε  τα χρονικά όρια ιστότοπου σε Mac, iPhone ή iPad. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το σεμινάριο, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !