Η Apple τελειώνει την εβδομάδα με ένα δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης  της  οθόνης του
iPhone 11 . Ο κατασκευαστής εξηγεί ότι ένας μικρός αριθμός συσκευών οι οθόνες τους είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται πλέον στην αφή. Σύμφωνα με την Apple, τα επηρεαζόμενα iPhone 11 κατασκευάστηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Μαΐου 2020.  

Εάν το iPhone 11 σας αντιμετωπίζει προβλήματα με την αφή, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα να εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου και η Apple θα σας πει εάν είναι μέρος του πακέτου που παρουσιάζει ελάττωμα στη μονάδα οθόνης. Για να μάθετε τον σειριακό αριθμό iPhone, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες.

Τι πρέπει να κάνετε εάν η Apple επιβεβαιώσει ότι υπάρχει πρόβλημα με το iPhone σας στην οθόνη; Υπάρχουν τρεις λύσεις:

  • Βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple
  • Κλείστε ραντεβού σε ένα Apple Store
  • Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple για να κανονίσετε επισκευή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Apple Repair Center

Η Apple καθορίζει ότι το iPhone 11 που έχει ζημιά (ειδικά στην οθόνη) θα πρέπει να επισκευαστεί για να είναι επιλέξιμο για το πρόγραμμα αντικατάστασης. Ανάλογα με τον τύπο της ζημιάς, η επισκευή χρεώνεται.

Επίσης, η Apple ορίζει ότι μόνο το iPhone 11 μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη μονάδα οθόνης και τα χειριστήρια αφής. Δεν υπάρχει πρόβλημα για το iPhone 11 Pro ή το iPhone 11 Pro Max.