Πώς να ελέγξετε με ακρίβεια τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας του iPhone πριν από την αγορά του

1


Ο έλεγχος των κύκλων φόρτισης της μπαταρίας πριν από την αγορά ενός iPhone που ανήκε στο παρελθόν σε κάποιον άλλο θα σας βοηθήσει να αγοράσετε μια συσκευή της οποίας η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί να την αλλάξετε σύντομα.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές του iOS που πουλήθηκαν από το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το 2007, υπάρχει άφθονο υλικό των iPhone που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Η αγορά ενός χρησιμοποιημένου iPhone ή iPad δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Πρέπει να κοιτάξετε διαφορετικές πτυχές της συσκευής για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για χρήση και δεν θα αρχίσετε να κάνετε τη ζωή σας μια ζωντανή κόλαση.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ελέγξετε πριν αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο iPhone είναι η υγεία της μπαταρίας του. Παρόλο που μπορείτε να δείτε την κατάσταση της μπαταρίας ενός iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία> Υγεία , είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας ενός iPhone πριν αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο.

Σύμφωνα με την Apple, η μπαταρία του iPhone θα διατηρηθεί στο 80% της αρχικής της χωρητικότητας μεταξύ 300 και 500 κύκλων. Μετά από αυτό, η υγεία της μπαταρίας θα αρχίσει να επιδεινώνεται και θα επηρεαστεί τόσο πολύ που θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας λειτουργεί σωστά.

Πώς να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης μπαταρίας iPhone ή iPad

Ελέγξτε τον κύκλο φόρτισης μπαταρίας iPhone

Ενώ το iOS δεν σας δίνει τον αριθμό κύκλου φόρτισης μπαταρίας για το iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία τρίτων για να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας iPhone .. 

Μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας ονομάζεται coconutBattery . Είναι ένα εργαλείο για Mac που θα σας δείξει τον τρέχοντα αριθμό κύκλων μπαταρίας για το iPhone, το iPad ή το iPod touch. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο δωρεάν και λειτουργεί με macOS και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ .

Αφού κατεβάσετε το CoconutBattery στο Mac σας, συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή coconutBattery και κάντε κλικ στο κουμπί «Συσκευή iOS» από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε τον αριθμό κύκλων για τη συσκευή σας. Εκτός από τη λήψη του αριθμού κύκλων, θα δείτε επίσης την ικανότητα σχεδίασης της συσκευής σας.

Ετσι μπορείτε να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας iPhone. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας και του iPad πριν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο.


 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Για να γινει αυτο θα πας να αγορασεις το μεταχ/νο με το mac παραμασχαλα.Καθολου βολικο για αγορα απο καποιο καταστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !