PhotosPro:To tweak που επιδιορθώνει ορισμένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Φωτογραφίες

0


Η εφαρμογή Photos έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο εξακολουθεί να είναι γεμάτη από πολλές ιδιορρυθμίες που συνεχίζουν να ενοχλούν τους χρήστες της.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το PhotosPro tweak για jailbroken iPhone με στόχο την επίλυση ορισμένων από αυτά τα ζητήματα και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη για την εφαρμογή Photos. 

Το PhotosPro tweak επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Photos. Μία από τις αγαπημένες δυνατότητες που προσθέτει κάνει την εφαρμογή Φωτογραφίες να αναπαράγει αυτόματα τον ήχο ενός βίντεο. Από προεπιλογή, η εφαρμογή Photos αναπαράγει το βίντεο σε σίγαση και απαιτεί από το χρήστη να κάνει δυνατό τον ηχο του βίντεο χειροκίνητα. Με αυτό το tweak δεν απαιτείται πλέον να  το κάνετε αυτό καθώς ο ήχος θα αναπαράγεται αυτόματα.

Ακόμη προσθέτει επίσης ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο στην εφαρμογή Φωτογραφίες που εμφανίζεται όταν επεξεργάζεστε τις εικόνες. Αυτό το παράθυρο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το όνομα, την ημερομηνία και τα χρώματα της φωτογραφίας.

Άλλες δυνατότητες του PhotosPro tweak περιλαμβάνουν τη δυνατότητα απενεργοποίησης του αναδυόμενου παραθύρου επιβεβαίωσης που εμφανίζεται όταν διαγράφετε μία ή περισσότερες εικόνες. Εκτός από αυτό μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το tweak για να αποκρύψετε ιδιωτικά και άλλα άλμπουμ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχετε σάς επιτρέπει να αποκρύψετε επιλογές τύπου πολυμέσων από άλμπουμ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το PhotosPro tweak από το repo του Packix, όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη. Είναι συμβατό με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις του iOS, συμπεριλαμβανομένου του iOS 10 έως του iOS 14.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !