Νέα tweak για να κατεβάσετε με το jailbreak σας

0

 Αν και τα περισσότερα είναι μικρές προσθήκες που μπορείτε να τροποποιήσετε το ios, τα νέα tweak δεν σταματούν να κυκλοφορούν από τους προγραμματιστές.
Πάμε να δούμε μερικά από τα νέα που κυκλοφόρησαν...

QuickSearch Tweak: Πρόσβαση στη γραμμή αναζήτησης από οπουδήποτε στο iOS

Το πρώτο hack που πρόκειται να συζητήσουμε ονομάζεται QuickSearch tweak. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά βολικό tweak που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν μια γρήγορη αναζήτηση οπουδήποτε στη συσκευή τους. Μπορείτε να καλέσετε τη γραμμή αναζήτησης QuickSearch όπως ειναι η αναζήτηση Spotlight του macOS οπουδήποτε στο iPhone εκτελώντας μια χειρονομία με το Activator.

Μόλις δείτε τη γραμμή αναζήτησης γρήγορης αναζήτησης, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το ερώτημά σας και να πατήσετε enter. Καθώς πατάτε το κουμπί enter θα μεταφερθείτε στο Safari και θα πραγματοποιηθεί η επιθυμητή αναζήτηση. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το QuickSearch tweak είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τη μηχανή αναζήτησης της επιλογής τους. Εκτός από το Google, μπορείτε να επιλέξετε από δημοφιλείς επιλογές μηχανών αναζήτησης όπως DuckDuckGo, Bing και Ecosia.

Μπορείτε να κατεβάσετε το QuickSearch από το repο Packix όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη. Λειτουργεί με iOS 11 ή μεταγενέστερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του iOS 14.

 

SettingsButtons Tweak: Προσθέστε χρήσιμες εναλλαγές στην εφαρμογή Ρυθμίσεις

To SettingsButtons Tweak για jailbroken iPhone επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν χρήσιμα κουμπιά στη γραμμή πλοήγησης της εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Μετά την εγκατάσταση των κουμπιών, θα έχετε πρόσβαση σε τρία κουμπιά εναλλαγής συντόμευσης στο επάνω μέρος της κύριας σελίδας ρυθμίσεων.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κουμπιά εναλλαγής, μπορείτε να εκτελέσετε ενέργειες όπως εναλλαγή της σκοτεινής λειτουργίας, επαναφορά του iPhone ή εισαγωγή της συσκευής σε ασφαλή λειτουργία.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των ρυθμίσεων ρυθμίσεων κουμπιών για jailbroken συσκευή δωρεάν από το repo Twickd . Λειτουργεί με iOS 13 και iOS 14.

 



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !