Η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει το αναδιπλούμενο iPhone το 2022

0


Ενώ υπήρξαν φήμες ότι η Apple εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο iPhone, μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει τίποτα συγκεκριμένο για την ύπαρξη ή την κυκλοφορία του.
Τώρα, μια νέα  έκθεση
του DigiTimes  ισχυρίζεται ότι η Apple θα «εισέλθει στον τομέα των πτυσσόμενων smartphone το 2022».

Η έκθεση υπογραμμίζει επίσης την αυξανόμενη υιοθέτηση των πάνελ OLED σε smartphone που οδήγησαν την LG Display και την Japan Display να εντείνουν τις προσπάθειές τους στην κατασκευή OLED. Η ζήτηση για πάνελ OLED αυξήθηκε μετά την πανδημία, και η υιοθέτησή τους οδήγησε επίσης και από τη σειρά iPhone 12 που άλλαξε πλήρως την τεχνολογία. Η κίνηση αυτή οδήγησε επίσης και άλλους OEM να υιοθετήσουν πάνελ OLED για τα smartphone μεσαίας και υψηλής ποιότητας. Η Samsung Display, η οποία είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία των OLED και κυριαρχεί από την άποψη του μεριδίου αγοράς, έχει επεκτείνει επίσης την παραγωγική της ικανότητα OLED σε 900.000 μονάδες το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Καθώς η Samsung Electronics έχει ήδη ξεκινήσει τρία αναδιπλούμενα smartphone που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας εύκαμπτα πάνελ OLED, η Digitimes Research πιστεύει ότι η Apple πιθανότατα θα εισέλθει στον τομέα των αναδιπλούμενων smartphone το 2022, αυξάνοντας τη ζήτηση για της ευέλικτες οθόνες OLED.

Η Apple διαθέτει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με το iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έστειλε επίσης αναδιπλούμενα iPhone στη Foxconn για δοκιμές στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ο Leaker Jon Prosser είχε επίσης αναλύσει το υπάρχον πρωτότυπο iPhone της Apple λέγοντας ότι είχε το σχεδιασμό τύπου iPhone 11 και με στρογγυλεμένες άκρες από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι ενδιαφέρον ότι η συσκευή είχε δύο ξεχωριστά πάνελ οθόνης σε μια άρθρωση αντί να χρησιμοποιεί μια πραγματική αναδιπλούμενη οθόνη όπως η Samsung και άλλες.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !