AirPods Max: H μπαταρία του εξαντλείται τη νύχτα διαμαρτύρονται οι χρήστες

0


Στα
φόρουμ της Apple , οι χρήστες αναφέρουν ότι η αυτονομία του AirPods Max μειώνεται στο 0% κάθε πρωί, ενώ το ακουστικό τοποθετείται στη θήκη της Apple. Αυτό καθιστά δυνατή τη διακοπή των συνδέσεων και συνεπώς την αποφυγή της κατανάλωσης ενέργειας. Αλλά δεν πάνε όλα όπως ήταν προγραμματισμένα.

Υπάρχουν παρόμοιες μαρτυρίες και στο Reddit :

"Τα φορτίζω το πρωί στο 100%, τα χρησιμοποιώ περιστασιακά (2-3 ώρες) κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ και τα βάζω στη θήκη. Ξυπνάω με μπαταρία 0% το πρωί." αναφερει καποιος..

Η ακριβής προέλευση του προβλήματος της εξάντλησης της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας για τα AirPods Max δεν έχει ακομη καθοριστεί. Αλλά φαίνεται να σχετίζεται με την ενημέρωση 3B71 που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα . Επίσης, τα άτομα που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα ακουστικά με το iPhone δεν φαίνεται να έχουν το πρόβλημα. Εκείνοι που επηρεάζονται είναι κυρίως χρήστες που συνδέουν τα ακουστικά τους με ένα Apple TV ή άλλο προϊόν.

Ποιες είναι οι λύσεις;

Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση του κώδικα από την Apple. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάσταση αναγκάζοντας την επανεκκίνηση του AirPods Max. Πρέπει να κρατήσετε την ψηφιακή κορώνα και το κουμπί ελέγχου θορύβου έως ότου εμφανιστεί μια πορτοκαλί δέσμη. Είναι επίσης δυνατό να γίνει αποκατάσταση με τον ίδιο χειρισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να περιμένετε έως ότου η δέσμη να είναι λευκή. Μια άλλη λύση είναι να διακόψετε χειροκίνητα τη σύνδεση Bluetooth μετά τη χρήση του ακουστικού μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !