Η Apple είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι οι πωλήσεις είναι σημαντικές στο App Store καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020. Μόνο την εβδομάδα 24-31 Δεκεμβρίου, οι χρήστες ξόδεψαν 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια για αγαθά και υπηρεσίες στο App Store. και σε εφαρμογές. Η Apple ανέφερε επίσης ένα ρεκόρ για τις δαπάνες για μια μέρα. Ήταν την 1η Ιανουαρίου 2021 με 540 εκατομμύρια δολαρια για την αγορά εφαρμογών.

Από πού προέρχονται τα δεδομένα 64 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το App Store; Η Apple δεν μας λέει κατι δημόσια σχετικά με το θέμα. Ωστόσο, το CNBC σημειώνει ότι οι δείκτες των κατασκευαστών επιτρέπουν τον υπολογισμό κάθε χρόνο. Η Apple ανακοίνωσε κυρίως ότι είχε πληρώσει 200 ​​δισεκατομμύρια δολάρια σε προγραμματιστές από το 2008. Αυτό αυξάνει τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια έρχεται ο υπολογισμός λαμβάνοντας υπόψη την προμήθεια 30% της Apple και έτσι φτάνουμε στα 64 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι βέβαιο ότι ο Covid-19 και η συγκράτηση του κόσμου έχουν προκαλέσει στους χρήστες να διαθέσουν 64 δισεκατομμύρια δολάρια σε εφαρμογές στο App Store για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η τάση συνεχίζεται και το 2021.