Η Apple σε συνομιλίες με τη Mercedes Benz για την παραγωγή αυτοκινήτων

0


Μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple συνομιλεί επίσης με τη Mercedes-Benz για να συνεργαστεί για την παραγωγή του αυτοκινούμενου ηλεκτρικού της οχήματος.
Αυτή η έκθεση έρχεται μόλις μια μέρα μετά την πρώτη αναφορά που ανέφερε ότι η Apple ήθελε να συνεργαστεί με την Hyundai για το ηλεκτρικό όχημα και θα υπογράψει συμφωνία μέχρι τον Μάρτιο του 2021. 

Η ίδια η Hyundai είχε αρχικά ισχυριστεί ότι ήταν στα αρχικά στάδια των συζητήσεων με την Apple, αν και η δήλωσή της σημείωσε ότι η εταιρεία μιλούσε επίσης και με άλλους κατασκευαστές οχημάτων. Η Apple φαίνεται να αναζητά έναν συνεργάτη που έχει τον ίδιο στόχο - να δημιουργήσει ένα καλό προϊόν.

«Κατανοούμε ότι η Apple βρίσκεται σε συζήτηση με μια ποικιλία παγκόσμιων αυτοκινητοβιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της Hyundai Motor. Καθώς η συζήτηση βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ».

Φαίνεται ότι η Apple βρίσκεται σε συνομιλία με πολλές εταιρείες αυτοκινήτων και διερευνά τη δυνατότητα συνεργασίας με μία από αυτές για το αυτοκινούμενο ηλεκτρικό της όχημα.

Μια κορεατική έκθεση είχε ισχυριστεί ότι η Apple επρόκειτο να συνεργαστεί με την Hyundai και θα υπογράψει τη συμφωνία μέχρι τον Μάρτιο του 2021. Ως μέρος της συμφωνίας, η Hyundai και η Apple θα επενδύσουν σε ένα νέο εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα παράγουν 100.000 οχήματα Apple Car έως το 2024.

Μια έκθεση του Reuters από τον περασμένο Δεκέμβριο ξεκίνησε για πρώτη φορά τις φήμες του Apple Car. Ισχυρίστηκε ότι η Apple έχει φτάσει σε μια «σημαντική ανακάλυψη» στην τεχνολογία της μπαταρίας που θα της επιτρέψει να «μειώσει ριζικά» το κόστος της μπαταρίας και να αυξήσει σημαντικά το εύρος του οχήματος. Αυτή η τεχνολογία μπαταρίας "επόμενου επιπέδου" από την Apple θα κάνει το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα των αυτοκινούμενων οχημάτων στην οποία εργάζεται.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !