Ορίστε το Ecosia ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ή πρόγραμμα περιήγησης στο Web του iPhone σας

0

 


Με το iOS 14 , η Apple μας επιτρέπει τελικά να αλλάξουμε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα iPhone μας. Δεν χρειάζεται πλέον να μείνουμε στο Safari εάν προτιμούμε μια άλλη επιλογή όπως το Chrome ή το Firefox . Ωστόσο, σας συνιστούμε να σκεφτείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ή τη μηχανή αναζήτησης ή και τα δύο στο Ecosia. 

Το Ecosia είναι μια μηχανή αναζήτησης, παρόμοια με το Google ή το Bing. Ωστόσο, η βασική διαφορά με το Ecosia είναι ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των διαφημιστικών της εσόδων για τη φύτευση δέντρων σε βασικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος? Για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και τη βελτίωση του περιβάλλοντος  και όλα προσφέροντας μια δωρεάν υπηρεσία που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ορίστε το Ecosia ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης

Για να ορίσετε το Ecosia ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας έχει ενημερωθεί σε iOS 14.3 ή μεταγενέστερη έκδοση. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις -> Safari -> Μηχανή αναζήτησης και μετά πατήστε "Ecosia". Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει.



Ο ορισμός του Ecosia ως προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης του ιστού είναι επίσης απλός. Πρώτα, κατεβάστε την εφαρμογή Ecosia από το App Store. Τώρα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις -> Ecosia -> Προεπιλεγμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε "Ecosia". Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ίδια ρύθμιση από τις Ρυθμίσεις -> Safari -> Προεπιλεγμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης.



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !