Η 2η γενιά του AirPods Pro, καθώς και ένα νέο iPhone SE θα δούνε το φως της ημέρας τον Απρίλιο του 2021. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι προμηθευτές της Apple στην Κίνα, σύμφωνα με το
Macotakara

Η 2η γενιά AirPods Pro θα έχει μια ελαφρώς διαφορετική θήκη φόρτισης από το τρέχον μοντέλο. Θα είχε ύψος 46 mm και πλάτος 54 mm. Συγκριτικά, οι τρέχουσες διαστάσεις είναι 45,2 mm για ύψος και 60,6 mm για πλάτος. Αλλά το πάχος θα παραμείνει το ίδιο, δηλαδή στα 21 mm.

Η Apple σκοπεύει επίσης να προβεί σε προσαρμογές στο AirPods Pro εάν θέλουμε να πιστέψουμε τις προηγούμενες φήμες. Ο κατασκευαστής θα επιδιώξει ειδικότερα να αφαιρέσει το στέλεχος των ακουστικών για να έχει μια πιο συμπαγή μορφή. Αλλά αυτό το έργο δεν θα ήταν εύκολο και αν θα είναι έτοιμο για το 2021 ή αν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος.

Όσο για το iPhone SE τρίτης γενιάς, οι λεπτομέρειες είναι λιγότερες. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, ο οποίος συνήθως έχει καλές πληροφορίες, μίλησε προηγουμένως για ένα iPhone SE Plus που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2021 . Θα μπορούσε να είναι ότι ένα νέο iPhone SE 4,7 ιντσών θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και ένα iPhone SE Plus 5,5 ή 6,1 ιντσών θα προσγειωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί.