Το LottieStatusBar φέρνει κινούμενα γραφικά στη γραμμή κατάστασης

0


Για όσους δεν γνωρίζουν, το "Lottie" είναι μια μορφή αρχείου κινούμενης εικόνας που επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν κινούμενες εικόνες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Σας επιτρέπει να κλιμακώσετε το κινούμενο σχέδιο σας και να αλλάξετε τη θέση του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε βρόχο στην κινούμενη εικόνα και στις προσαρμοσμένες κινούμενες εικόνες που απλώς προσθέσατε με τη διεύθυνση ενός URL.   Η εφαρμογή ενός νέου θέματος κινουμένων σχεδίων είναι αρκετά εύκολη. Το LottieStatusBar έρχεται φορτωμένο με μερικά δείγματα κινούμενων σχεδίων που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.  

Μόλις προσαρμόσετε το tweak σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, απλώς πατήστε το κουμπί Respring για να εφαρμόσετε τις αλλαγές στη γραμμή κατάστασης.

Εάν είστε σχεδιαστής, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κινούμενη εικόνα Lottie με το Adobe After Effects ή μπορείτε να κατεβάσετε μια με το readymade Lotties από εδώ .

Μόλις έχετε το απαραίτητο αρχείο κινούμενης εικόνας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Δημιουργήστε ένα φάκελο με το όνομα "filename.lottie" και μετακινήστε τον στην ακόλουθη τοποθεσία: / Library / Lotties / LottieStatusBar /. Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο κινούμενης εικόνας είναι σε μορφή JSON.
  • Μετονομάστε το αρχείο JSON και τοποθετήστε το στο φάκελο "filename.lottie".
  • Συσκευάστε το Lottie και προσθέστε το στο αποθετήριο του Cydia.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την κινούμενη εικόνα από τον διαχειριστή πακέτων και να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του LottieStatusBar. Το LottieStatusBar είναι διαθέσιμο για λήψη στο Miro92 's  repo (https://miro92.com/repo) δωρεάν. Είναι συμβατό με το iOS 12,13 και 14.


 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !