Η μικρότερη εγκοπή στο iPhone 13 θα ήταν δυνατή χάρη στην αλλαγή στο ακουστικό. Αυτό θα ειναι στην κορυφή της οθόνης, αντί να βρίσκεται στην εγκοπή όπως τώρα. Αυτό θα επέτρεπε στην Apple να προβεί σε προσαρμογές, καθώς ο χώρος είναι ελεύθερος αν και φαίνεται να έχει το ίδιο πλάτος. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για μια μικρότερη εγκοπή για το iPhone 13. Υπήρχε μια φήμη για αυτό πριν από μερικούς μήνες . Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι το Macotakara είναι γενικά καλά ενημερωμένο.

Μια άλλη πληροφορία αφορά το γενικό μέγεθος του iPhone 13. Το smartphone θα ειναι λίγο πιο παχύ από το iPhone 12, με επιπλέον 0,26 mm. Όσο για το πίσω μέρος, η μονάδα των καμερων θα έβλεπαν το μέγεθός τους να αυξάνεται κατά 0,9 mm. Οι αισθητήρες των καμερων θα προεξέχουν λιγότερο από το τηλέφωνο. Η Apple θα είχε την ευκαιρία να στραφεί σε ένα σχέδιο που θα κάλυπτε ολόκληρο το μπλοκ με κρύσταλλο ζαφείρι.

Προηγούμενες φήμες έχουν δείξει ότι τα iPhone 2021 θα διαθέτουν οθόνη OLED
με οθόνη 120Hz
, το τσιπ A15 και ίσως ακόμη και την επιστροφή του Touch ID . Αλλά οι πληροφορίες σχετικά με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πρέπει να ληφθούν με επιφύλαξη προς το παρόν.