Ως υπενθύμιση, η Apple προσφέρει ένα δωρεάν έτος Apple TV + για όποιον αγοράζει iPhone, iPad, Mac ή Apple TV. Απλώς διεκδικήστε την προσφορά μέσω της εφαρμογής Apple TV σε iOS, macOS ή tvOS. Όσοι αγοράζουν ένα Apple Watch δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την προσφορά αυτή.

Είναι η δεύτερη φορά που η Apple έχει παρατείνει το δωρεάν έτος για το Apple TV +. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Apple ανακοίνωσε παράταση για να φτάσει τον Φεβρουάριο. Τώρα είναι μέχρι τον Ιούλιο.

Τι συμβαίνει σε πελάτες που πληρώνουν 4,99 € / μήνα επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για το δωρεάν έτος; Η Apple θα τους πιστώσει 4,99 € / μήνα στον λογαριασμό τους. Αυτό ισχύει επίσης για όσους διαθέτουν Apple One. Η Apple σύντομα θα ειδοποιήσει τους πελάτες με ένα email, σύμφωνα με το 9to5Mac .

Αυτή η επέκταση για το δωρεάν έτος του Apple TV +, ενώ είναι φιλική προς τους χρήστες, θέτει ούτως ή άλλως ερωτήματα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η υπηρεσία δεν είναι επιτυχής και ότι ειναι λίγοι οι άνθρωποι που σκοπεύουν να πληρώνουν μετά το δωρεάν έτος