Mac M1: Η Apple αποκλείει την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών στο iOS

0


Η Apple σκοπεύει να αποκλείει την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών του iOS σε Mac M1. Οι μόνες εφαρμογές του iOS που μπορούν να εγκατασταθούν είναι αυτές που βρίσκονται στο Mac App Store. 

Φαίνεται ότι η Apple ετοιμάζεται να αποκλείσει την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών του iOS σε macOS με Mac M1s. Αυτό μας δείχνει τουλάχιστον ο κώδικας για τη δεύτερη έκδοση του macOS 11.2, που ειναι διαθέσιμος για μερικές ώρες τώρα .

Το 9to5Mac ανακάλυψε μια γραμμή κώδικα με την ένδειξη: "Αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή ο προγραμματιστής δεν σκόπευε να το κάνει να λειτουργεί σε αυτήν την πλατφόρμα" .

Οι Mac με το chip M1 έχουν την ίδια αρχιτεκτονική με το iPhone ή το iPad. Αυτό εξηγεί τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών του iOS σε Mac M1. Αυτό συμβαίνει μέσω του Mac App Store… εάν ο προγραμματιστής επιτρέπει την πρακτική. Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή iOS με το αρχείο IPA. Είναι ακριβώς αυτή η μέθοδος που η Apple θα μπορούσε να αποκλείσει με το macOS 11.2.


Παρά την παρουσία της γραμμής κώδικα, το δεύτερο beta του macOS 11.2 δεν αποκλείει την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών του iOS με Mac M1s. Αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί από αργότερα μέχρι την τελική έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι άσχημα νέα για όλους εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές του iOS στο Mac τους που δεν υπάρχουν σε macOS. Συγκεκριμένα, αφορά ορισμένες εφαρμογές για υπηρεσίες ροής βίντεο. Αλλά η κατάσταση μπορεί ακόμα να αλλάξει. Η Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια αυτήν την αλλαγή.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !