iPhone 13 με Touch ID κάτω από την οθόνη

Είναι βέβαιο ότι το Touch ID κάτω από την οθόνη θα ήταν χρήσιμο κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας Covid-19. Η χρήση του Face ID μπορεί να είναι περιοριστική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λόγω των μασκών. Αντίθετα, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν δημιουργεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πέρα από το Touch ID, το iPhone 13 θα προσφέρει μικρές αλλαγές σε σύγκριση με το iPhone 12. Θα μπορούσαμε σχεδόν να μιλήσουμε για ένα «iPhone 12s». Αλλά φαίνεται απίθανο η Apple να επιλέξει αυτό το όνομα.

Από την άλλη πλευρά, η Apple θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αφαιρέσει τη θύρα Lightning στο iPhone 13. Ο κατασκευαστής θέλει να επικεντρωθεί στην ασύρματη φόρτιση χάρη στο MagSafe. Αλλά είναι καλό να σημειωθεί ότι θα ήταν ακόμα στο προσχέδιο στάδιο προς το παρόν. Η Apple θα μπορούσε τελικά να αναβάλει την ιδέα μέχρι το 2022.

Αναδιπλούμενο iPhone σε προετοιμασία!!

Μιλώντας για το μέλλον, το Bloomberg λέει ότι η Apple έχει αναπτύξει ένα πρωτότυπο πτυσσόμενης οθόνης ( μαζί με τη Samsung ) για ένα μελλοντικό iPhone. Το πρωτότυπο θα περιλαμβάνει μια "σχεδόν αόρατη" άρθρωση κάτω από την οθόνη. Αλλά υπάρχει μόνο η οθόνη προς το παρόν, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναπτυχθούν έτσι ώστε το iPhone και τα εξαρτήματα να μπορούν επίσης να είναι συμβατά με την πτυσσόμενη πλευρά.

Ο ιστότοπος καταλήγει επιβεβαιώνοντας ότι τα AirTags θα φτάσουν μέσα στο 2021, όπως και το iPad Pro με οθόνη Mini-LED .