Τα καταστήματα της Apple αλλάζουν τις ώρες τους για την απαγόρευση κυκλοφορίας

0


Η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 6 μ.μ. θα είναι πραγματικότητα σε όλη τη Γαλλία από αυτό το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, λόγο πανδημίας
σε ορισμένες περιοχές τις τελευταίες εβδομάδες . Αυτή η απαγόρευση αναγκάζει την Apple να αναθεωρήσει τις ώρες των γαλλικών καταστημάτων της Apple. 

Έτσι, όλα τα γαλλικά καταστήματα Apple κλείνουν τις πόρτες τους στις 5 μ.μ., ξεκινώντας απο σήμερα. Το περιθώριο μιας ώρας επιτρέπει σε όλους να έρθουν στο σπίτι και να είναι πριν από τις 6 μ.μ. αλλά ταυτόχρονα, κάποια καταστήματα του κατασκευαστή των iPhone θα ανοίγουν νωρίτερα.

Στο Apple Store στη Μασσαλία, για παράδειγμα, το άνοιγμα θα είναι στις 9:30 π.μ. αντί στις 10 π.μ. κατά τη διάρκεια της περιόδου απαγόρευσης. Άλλα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9 π.μ. αντί στις 10 π.μ. 

Ο πρωθυπουργός Jean Castex ανακοίνωσε χθες ότι η εθνική απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου και θα τεθεί σε ισχύ για τουλάχιστον 15 ημέρες και θα μπορούσε να διατηρηθεί και πέρα απο αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση με τον Covid-19 και την αύξηση (ή όχι) του αριθμού των κρουσμάτων.

Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα υπάρχουν σε Αγγλία και Γερμανία.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !