Ο κατάλογος των ταινιών, των σειρών και των ντοκιμαντέρ που είναι συμβατά με τον χωρικό ήχο των AirPods θα ειναι αρχικά περιορισμένος. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν να έχουμε μια ουσιαστική λίστα.

Τι παρεμπιπτόντως είναι ο χωρικός ήχος από τα AirPods που δοκιμάζει το Netflix αυτή τη στιγμή; Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του ήχου που έκανε το ντεμπούτο του με την ενημέρωση AirPods 3A283, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο . Όπως εξηγεί η Apple, προσφέρει ποιότητα ήχου surround ήχου κινηματογράφου. Δίνει επίσης την εντύπωση ότι ο ήχος προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό απαιτεί τουλάχιστον σύνδεση AirPods Pro ή AirPods Max σε iPhone 7, iPad 6, iPad mini 5, iPad Air 3 ή iPad Pro. Δεν υπάρχει υποστήριξη με το Apple TV αυτήν τη στιγμή.

Υπάρχει ήδη χωρικός ήχος σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες ροής βίντεο από το Netflix. Η υποστήριξη είναι ιδιαίτερα επίκαιρη σε Disney + και Apple TV +. Δυστυχώς, η λίστα του περιεχομένου με τέτοια συμβατότητα είναι κάτι παραπάνω από απλή. Υπάρχει το  The Mandalorian στη Disney + για παράδειγμα.