Το 62% έχουν πρόσβαση στο Apple TV + δωρεάν και μπορούν να το κάνουν μέσω της προώθησης της Apple. Ο κατασκευαστής προσφέρει ένα δωρεάν έτος για όποιον αγοράζει iPhone, iPad, Mac ή Apple TV. Απλώς πρέπει να ανοίξουν την εφαρμογή Apple TV και να πατήσουν το κουμπί για να επωφεληθούν από την προσφορά.

Αλλά πόσα από αυτά τα 62% του κόσμου σχεδιάζουν να πληρώσουν για το Apple TV + μετά το τέλος του δωρεάν έτους; Δεν είναι πολλά όπως φαίνεται. Το 30% δηλώνει ότι σκοπεύει να πληρώσει 4,99 € / μήνα ή 49,99 € / έτος. Το 29% δεν προτίθεται να το πράξει. Τα υπόλοιπα δεν το γνωρίζουν ακόμα. Αυτά τα δεδομένα σχετίζονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι γίνεται με τον ανταγωνισμό; Εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα. Το 48% των συνδρομητών που απολαμβάνουν τη Disney + δωρεάν (χάρη στη Verizon) σκοπεύουν να πληρώσουν για τη συνδρομή όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο το 19% δηλώνει ότι δεν θα πληρώσει. Είναι αλήθεια ότι ο κατάλογος είναι (σημαντικά) μεγαλύτερος από αυτόν του Apple TV +, κάτι που τους ευχαριστεί. Επιπλέον, το Disney + είναι ιδανικό για γονείς με παιδιά.

Επίσης σύμφωνα με τη μελέτη, το 72% των Αμερικανών χρησιμοποιούν το Netflix. 52% έχουν Amazon Prime Video, 39% έχουν Hulu, 31% έχουν Disney + και 13% έχουν HBO Max. Τι γίνεται με το Apple TV +; Μόνο το 8% το έχει. Ήταν στο 10% τον Νοέμβριο και έπεσε στο 8% τον Δεκέμβριο.