Το KBAppDock Tweak βάζει συντομεύσεις εφαρμογών και δράσης κάτω από το πληκτρολόγιο του iPhone

0


Σε iPhone X ή μεταγενέστερη έκδοση, το iOS αφήνει αχρησιμοποίητο χώρο ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο.
Αυτός ο κενός χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα από τους προγραμματιστές της Apple. 

Αυτό ακριβώς μας δίνει ο προγραμματιστής του KBAppDock tweak καθώς το hack του τοποθετεί συντομεύσεις σε διάφορες εφαρμογές ή ενέργειες ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο.

Αφού εγκαταστήσετε το tweak, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να εμφανίζονται εικονίδια εφαρμογών ή λειτουργικές μονάδες κάτω από το πληκτρολόγιο. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε να εμφανίζεται κάτω από το πληκτρολόγιο, το tweak θα εμφανίζει αυτά τα εικονίδια σε μια πλευρική λίστα κύλισης. Η λίστα με τα εικονίδια θα εμφανίζεται κάθε φορά που εμφανίζεται το πληκτρολόγιο του iPhone ανεξάρτητα από την οθόνη στην οποία βρίσκεστε.

Για εφαρμογές μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εγκατεστημένη εφαρμογή. Στις ρυθμίσεις του tweak σας δίνεται μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Μπορείτε να προσθέσετε τις επιθυμητές εφαρμογές στη λίστα και να τις αναδιατάξετε με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται στο KBAppDock.

Εάν επιλέξετε να εμφανιστεί η ενότητα δράσης κάτω από το πληκτρολόγιο, τότε μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται συντομεύσεις για Wi-Fi, Bluetooth, UICache, Κλείδωμα οθόνης, Σκοτεινή λειτουργία, Κλείδωμα προσανατολισμού, Λειτουργία χαμηλής ισχύος, Ασφαλής λειτουργία, Επαναφορά και επανεκκίνηση. Ακριβώς όπως οι εφαρμογές, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα στοιχεία που θέλετε και να τα αναδιατάξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Παρόλο που σε ορισμένα άτομα μπορεί να αρέσει, η εφαρμογή το να επιλέγουν μεταξύ μιας εφαρμογής και της λειτουργικής ενότητας, ίσως θα ήταν καλύτερα να δοθεί στους χρήστες η επιλογή να προσθέσουν ταυτόχρονα συντομεύσεις εφαρμογών και κουμπιά ενέργειας αντί να τους κάνει να επιλέξουν μεταξύ των δύο επιλογών.

Το KBAppDock tweak για jailbroken συσκευές διατίθεται δωρεάν στο Twickd repo και λειτουργεί με iOS 14 και iOS 13.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !