Όπως σημείωσε ένας χρήστης στο Twitter , στην ενότητα Exercise της Apple εμφανίστηκε μια ενότητα "Time to Walk". «Οι ασκήσεις του χρόνου περπατήματος λαμβάνονται όταν το Apple Watch είναι συνδεδεμένο στην τροφοδοσία και κοντά στο iPhone σας. Οι ολοκληρωμένες ασκήσεις διαγράφονται αυτόματα », λέει η περιγραφή.

Όπως είπαμε προηγουμένως, το πρόσθετο εμφανίστηκε με την έκδοση beta του iOS 14.4, αλλά η ενεργοποίηση ή απενεργοποίησή του δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει σίγουρα να περιμένουμε μια νέα beta να έχει τα απαραίτητα αρχεία. Ή η Apple πρέπει να εμπλέξει το σύστημα στο επίπεδο των διακομιστών της.

 

Από την πλευρά του, το 9to5Mac αναφέρει ότι έχει βρει αναφορές σε αυτήν τη λειτουργία στο Apple Fitness +, τη νέα αθλητική υπηρεσία της Apple. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η καινοτομία θα είναι αποκλειστικά για το Apple Fitness +; Η υπηρεσία θα μπορούσε έτσι να ξεκινήσει για υπαίθριες δραστηριότητες. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμη και η δυνατότητα ενδέχεται τελικά να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Το iOS 14.4 είναι προς το παρόν σε έκδοση beta για δημόσιους προγραμματιστές και υπεύθυνους δοκιμών. Μια νέα beta μπορεί να φτάσει αυτήν την εβδομάδα.