Tο τέλος του παιχνιδιού Minecraft Earth ανακοινώνεται για τις 30 Ιουνίου

0


Το Minecraft Earth, το παιχνίδι για το iOS και το Android της Microsoft, θα διακοπεί στις 30 Ιουνίου όπου μ
πορεί να συγκριθεί με το Pokémon Go σαν ιδέα, με την επαυξημένη πραγματικότητα και το γεγονός της μετακίνησης για να το παίξεις. Ωστόσο, όπως σημειώνει η Microsoft, είναι δύσκολο να το εκμεταλλευτούμε εν μέσω της κρίσης για την υγεία του Covid-19, δεδομένων των περιορισμών. 

"Κατά συνέπεια, έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να ανακατανείμουμε τους πόρους μας σε άλλους τομείς που προσδίδουν αξία στην κοινότητα του Minecraft και να τερματίσουμε την υποστήριξη Minecraft Earth τον Ιούνιο του 2021" , ανακοινώνει η Microsoft. Δεν θα είναι πλέον δυνατή η λήψη ή η αναπαραγωγή του Minecraft Earth μετά τις 30 Ιουνίου 2021. Τα δεδομένα θα διαγραφούν επίσης την 1η Ιουλίου.

Τι θα συμβεί στις 30 Ιουνίου για τους παίκτες του Minecraft Earth που έχουν πραγματοποιήσει αγορές εντός παιχνιδιού; Θα λάβουν Minecoins, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Minecraft Marketplace. Αυτά τα Minecoins θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πακέτων δέρματος και υφής, καρτών και ακόμη και μίνι-παιχνιδιών. Και λίγο μπόνους: οι παίκτες θα λάβουν ένα δωρεάν αντίγραφο του Minecraft (έκδοση Bedrock).


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !