Το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE διαθέτουν ένα υψόμετρο επόμενης γενιάς που είναι πάντα σε λειτουργία για να παρέχει πληροφορίες υψομέτρου σε πραγματικό χρόνο. Η Apple λέει ότι το υψόμετρο ελέγχει τις πληροφορίες από το GPS και τα γειτονικά δίκτυα Wi-Fi για να εντοπίσει τις μικρότερες αλλαγές στο υψόμετρο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί χρήστες έχουν αποτελέσματα που είναι πολύ διαφορετικά από την πραγματικότητα.

Οι μαρτυρίες στα φόρουμ της Apple αναφέρουν υψόμετρο με 200 ή 300 μέτρα πολύ υψηλό στο επίπεδο των Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE. Θα μπορούσε να είναι ότι μια πρόσφατη ενημέρωση που ειναι υπεύθυνη για τις κακές μετρήσεις υψομέτρου, καθώς τα αποτελέσματα ήταν καλά πριν. Η τελευταία έκδοση είναι το watchOS 7.2 .

Σε αυτό είναι κυρίως χρήστες στη Γερμανία που παραπονιούνται μέχρι στιγμής. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες. Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος που να εξηγεί μια συγκεκριμένη ανησυχία για τις μετρήσεις υψομέτρου για τους ευρωπαίους γείτονές μας.

Η Apple δεν έχει ακόμη κάνει συγκεκριμένα σχόλια. Ενώ περιμένουν μια επιδιόρθωση, οι χρήστες λένε ότι η επαναφορά του Apple Watch και του iPhone επέστρεψε τις σωστές αναγνώσεις. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους.