Η Apple χάνει την αγωγή εναντίον της Xiaomi στη Γαλλία

0


Η Apple έχει χάσει την αγωγή εναντίον της Xiaomi στη Γαλλία για την  ονομασία Mi Cloud.
Ο κατασκευαστής των iPhone θεώρησε ότι το όνομα ήταν πολύ παρόμοιο με το iCloud το δικό του και επομένως θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση. Αλλά η γαλλική δικαιοσύνη δικαίωσε τον κινέζικο κατασκευαστή. 

Το Εφετείο του Παρισιού σημείωσε ότι «παρά την ταυτότητα ή την ομοιότητα των εν λόγω αγαθών και υπηρεσιών, ο κίνδυνος σύγχυσης μεταξύ των σημάτων που υπάρχουν δεν έχει αποδειχθεί στην προκειμένη περίπτωση για τον καταναλωτή [...] που είναι συνήθως ενημερωμένος και λογικά προσεκτικός » . Ως εκ τούτου, η Apple απέτυχε να απαγορεύσει τη χρήση του όρου Mi Cloud από τη Xiaomi στη Γαλλία.

Ο Tim Cook δεν δίστασε να τα βάλει ανοικτά με την Xiaomi στο λόγο του. Το αφεντικό της Apple εξήγησε ότι "η Xiaomi αντιγράφει ανοιχτά τα προϊόντα και το μάρκετινγκ της Apple" από την ίδρυσή της αφού αναφέρει τα προϊόντα Mi Phone, Mi Pad και Mi Book Air. Πρόσθεσε ότι η Apple κατάφερε να επιτύχει την ακύρωση του εμπορικού σήματος Mi Cloud σε ορισμένες χώρες, όπως η Γερμανία και η Ελβετία. Αλλά η γαλλική δικαιοσύνη αποφάσισε διαφορετικά.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !