Η ενημέρωση του Checkra1n βελτιώνει την υποστήριξη στο iOS 14 - iOS 14.3 για συσκευές A10X με Jailbreak

0


Η ομάδα που ειναι πίσω από το Checkra1n κυκλοφόρησε την ενημέρωση 0.12.2 στο εργαλείο jailbreaking που διορθώνει ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με τις  συσκευές A10 / A10X που εκτελούν το iOS 14.3.
Πρόκειται κυρίως για μια ενημέρωση διόρθωσης σφαλμάτων που διορθώνει επίσης ορισμένα άλλα υποκείμενα σφάλματα με το εργαλείο. 

Όπως ειναι τα πράγματα τώρα, το checkra1n είναι το μόνο διαθέσιμο εργαλείο που μπορεί να κάνει jailbreak στο iOS 14 - iOS 14.3. Αυτό είναι εφικτό επειδή το Checkra1n χρησιμοποιεί ένα χαμηλού επιπέδου unatchable exploit που ονομάζεται «checkm8». Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι αυτή η εκμετάλλευση βρίσκεται μόνο στο iPhone 5s μέχρι και το iPhone X που σημαίνει ότι το εργαλείο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για jailbreak σε νεότερα iPhone και iPad.

Στην πραγματικότητα όμως, το checkra1n για το iOS 14 - το iOS 14.3 εξακολουθεί να υποστηρίζει μόνο συσκευές A10 / A10X όπως το iPhone 7, το iPhone 7 Plus, το iPad Pro 10,5 ιντσών και το iPad Pro 12,9 ιντσών. Από τεχνικής απόψεως, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το checkra1n για το jailbreak του iPhone X, αλλά θα χρειαζόταν κάποιος να απενεργοποιήσει τον κωδικό πρόσβασης της οθόνης κλειδώματος που ενέχει σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια της συσκευής. Με έναν κωδικό πρόσβασης, ένα iPhone X που εκτελεί iOS 14 - iOS 14.3 μπαίνει σε ένα bootloop όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει το jailbreak χρησιμοποιώντας το checkra1n.

Ενώ έχουν ανακαλυφθεί μερικά exploits στο iOS 14, ο προγραμματιστής μέχρι στιγμής τα έχει πάρει για να δημιουργήσει ένα καλύτερο jailbreak για το λειτουργικό σύστημα. Η Apple έχει επίσης πραγματοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις ασφαλείας στο iOS 14 που καθιστούν τη διαδικασία jailbreaking πιο δύσκολη από ό, τι στο παρελθόν. Προς το παρόν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξακριβωθεί πότε θα κυκλοφορήσει στο κοινό το πρώτο jailbreak iOS 14 - iOS 14.3 για iPhone XS και τα νεότερα iPhone.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !