Δύο πτυσσόμενα πρωτότυπα iPhone περνούν τον εσωτερικό έλεγχο ανθεκτικότητας της Apple

0


Μια νέα έκθεση από μια ταϊβανική δημοσίευση ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον δύο πτυσσόμενα πρωτότυπα iPhone έχουν περάσει τις εσωτερικές δοκιμές αντοχής της Apple.
Οι δοκιμές του συστήματος άρθρωσης των αναδιπλούμενων iPhone πραγματοποιήθηκαν σε ένα εργοστάσιο της Foxconn στο Shenzhen της Κίνας.

Από τα δύο πτυσσόμενα πρωτότυπα iPhone που δοκιμάζει η Apple, μόνο ένα έχει αναδιπλούμενη οθόνη που φαίνεται να έχει σχεδιασμό clamshell παρόμοιο με το Motorola RAZR και το Galaxy Z Flip. Χρησιμοποιεί εύκαμπτα πάνελ OLED που παρέχονται από τη Samsung. Το άλλο πρωτότυπο έχει διπλές οθόνες που ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια άρθρωση παρόμοια με το LG G8x. Ο Leaker Jon Prosser είχε επίσης αναλύσει προηγουμένως ένα αναδιπλούμενο πρωτότυπο iPhone χρησιμοποιώντας διπλές οθόνες που συνδέονται με μια άρθρωση. Ο συντελεστής μορφής του διπλού iPhone διπλής οθόνης δεν είναι σαφής.

Η Apple εξακολουθεί να εκτελεί όλες τις δοκιμές της στα δύο πτυσσόμενα πρωτότυπα iPhone. Αφού πραγματοποιήσει όλες τις δοκιμές, θα αποφασίσει με ποιο μοντέλο θα προχωρήσει. Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το πότε η Apple θα κυκλοφορήσει το πρώτο πτυσσόμενο iPhone της, καθώς ο κύκλος ανάπτυξης και το χρονοδιάγραμμα εντός της εταιρείας δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Το EDN δεν έχει πραγματικά ακριβές το ιστορικό όσον αφορά τις διαρροές της Apple, οπότε πρέπει να πάρουμε αυτήν την αναφορά με επιφύλαξη.

 Εσείς τι λέτε θα αγοράζατε μια τέτοια συσκευή από την Apple? 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !