Το DnDSwitch tweak σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε χρησιμοποιώντας το πλευρικό κουμπί του ήχου

0


Βρίσκεστε συνεχώς σε καταστάσεις να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" στο iPhone σας;
Εάν ναι, τότε θα βρείτε το DnDSwitch tweak για jailbroken συσκευές πολύ χρήσιμο.

Με το DnDSwitch tweak μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το διακόπτη σίγασης του ήχου στο πλάι. Το πώς λειτουργεί αυτό είναι πολύ απλό, αφού εγκαταστήσετε αυτό το tweak μπορείτε να βάλετε τη συσκευή σας σε λειτουργία Μην ενοχλείτε απλώς μετακινώντας το διακόπτη Silent προς τη θέση Silent. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία Μην ενοχλείτε χρησιμοποιώντας το κουμπί στο Κέντρο ελέγχου .

Όταν τελειώσετε και θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στη συσκευή σας, μπορείτε απλά να το κάνετε μετακινώντας το διακόπτη στη θέση κουδουνίσματος.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το εύχρηστο μικρό τσίμπημα είναι ότι με το DnDSwitch εγκατεστημένο δεν απαιτείται πλέον να τραβήξετε το iPhone σας από την τσέπη σας για να το βάλετε στη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή ο διακόπτης Silent μπορεί εύκολα να αναστραφεί ενώ η συσκευή βρίσκεται ακόμα στην τσέπη σας και η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Το tweak δεν έχει πολλές ρυθμίσεις για διαμόρφωση και παρέχει στους χρήστες έναν διακόπτη Απενεργοποίησης στις Ρυθμίσεις που μπορει να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το tweak. Αυτό είναι χρήσιμο αφού μπορείτε να απενεργοποιήσετε το tweak σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αθόρυβο μόνο για τη σίγαση της συσκευής και προσωρινά δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" με αυτήν.

Εάν σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε το DnDSwitch tweak στο jailbroken iPhone σας, τότε μπορείτε να το κάνετε από το Packix repo, όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη. Το DnDSwitch υποστηρίζει iOS 14 καθώς και iOS 13.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !