Το Gears tweak ζωντανεύει το εικονίδιο των ρυθμίσεων της αρχικής οθόνης

0


Όταν κοιτάζω την αρχική οθόνη του iPhone μου, δύο από τα εικονίδια που δίνω την περισσότερη προσοχή είναι αυτά που ανήκουν στις εφαρμογές Ημερολόγιο και Ρολόι, καθώς προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα στατικό οπτικό, συμπεριλαμβανομένης μιας προβολής ζωντανής ημερομηνίας και μιας προβολής ζωντανής ώρας. 

Συχνά αναρωτιόμουν γιατί η Apple δεν ζωντανεύει περισσότερα από τα εικονίδια των εφαρμογών της αρχικής οθόνης, καθώς αυτό θα προσφέρει μια πληθώρα εντυπωσιακής αισθητικής που θα ανάγκαζε τους χρήστες να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο εκτιμώντας τον χρόνο και την προσπάθεια που επενδύθηκε στη δημιουργία της διεπαφής που φαίνεται ευπαρουσίαστη.

Φαίνεται όλο και πιο απίθανο ότι η εταιρεία σκοπεύει να κινήσει περισσότερα από τα εγγενή εικονίδια της αρχικής οθόνης, ειδικά καθώς η εστίαση μετατοπίζεται στη νέα πλατφόρμα με widget iστο OS & iPadOS 14. Ευτυχώς, οι jailbreakers μπορούν ακόμα να κάνουν ό, τι θέλουν με τις συσκευές τους και αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη εντυπωσιακών κινούμενων σχεδίων σε εικονίδια της αρχικής οθόνης με jailbreak tweaks όπως το Gears που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον προγραμματιστή του iOS του Chr1s .

Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας στο κινούμενο GIF παραπάνω, το Gears ζωντανεύει το εικονίδιο της εφαρμογής Ρυθμίσεις με περιστρεφόμενο εφέ γραναζιού που θυμίζει για όποιον έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το iOS 7 στο παρελθόν. Εκείνοι που πιθανότατα θα θυμούνται το κινούμενο σχέδιο της ενημέρωσης του OTA (over the air) που εμφανίστηκε κατά την προσπάθεια εγκατάστασης μιας ενημέρωσης λογισμικού και αυτό το tweak αντλεί την έμπνευσή του απευθείας από αυτό.

Μόλις εγκατασταθεί, το Gears προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το tweak κατά παραγγελία:

Παρέχεται επίσης ένα κουμπί respring, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που κάνετε σχετικά με την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του.

Οι χρήστες δεν πρέπει να διακρίνουν καμία αξιοσημείωτη επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά την εγκατάσταση και χρήση του Gears, καθώς είναι ένα αρκετά ελαφρύ tweak. Έχοντας αυτό κατά νου, όσοι αναζητούν έναν ιδιόμορφο τρόπο για να προσθέσουν περισσότερη κίνηση στην Αρχική οθόνη μπορούν να κατεβάσουν το Gears δωρεάν από το αποθετήριο Packix . Το tweak υποστηρίζει επίσημα jailbroken συσκευές  στο iOS & iPadOS 13.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !