Πως θα δημιουργήσετε λογαριασμούς χρηστών επισκέπτη σε iphone ή iPad

0


Θέλατε να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρηστών επισκέπτη σε iPhone ή iPad;
Τώρα με το
Restriction Tweak μπορείτε.  

Ένα πράγμα που λείπει πολύ από το iOS είναι μια ειδική λειτουργία επισκεπτών, στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς επισκεπτών για την οικογένεια και τους φίλους σε iPhone ή iPad, όπως μπορείτε στο Mac.

Η απουσία μιας λειτουργίας επισκέπτη με την οποία θα μπορούσατε να δώσετε τη συσκευή σας σε έναν φίλο χωρίς να ανησυχείτε για την είσοδό τους στις ιδιωτικές εφαρμογές ή τα μηνύματά σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες. Αυτή η δυνατότητα θα ήταν ακόμη πιο χρήσιμη στο iPad από ό, τι στο iPhone.

Ένα νέο jailbreak tweak που ονομάζεται Restriction φέρνει τη λειτουργία Guest Mode σε jailbroken iOS και iPadOS. Με αυτό το tweak jailbreak μπορείτε να ρυθμίσετε πολλούς λογαριασμούς επισκεπτών στη συσκευή σας. Κάθε λογαριασμός επισκέπτη μπορεί να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και δυνατότητα πρόσβασης σε ορισμένα μέρη της συσκευής.

Μόλις δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς επισκεπτών σε iPhone ή iPad, κάθε επισκέπτης μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του εισάγοντας απλώς τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Το Restriction Tweak θα αναγνωρίσει έξυπνα ποιος χρήστης έχει πρόσβαση στη συσκευή και θα φορτώσει τον κατάλληλο λογαριασμό επισκέπτη με βάση τον κωδικό πρόσβασης που έχουν εισαγάγει.

Με το tweak μπορείτε να αποκρύψετε συγκεκριμένες εφαρμογές ενώ παράλληλα δίνετε στους λογαριασμούς επισκεπτών πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Οι εφαρμογές που υπόκεινται σε περιορισμούς θα είναι απλώς κρυμμένες από την αρχική οθόνη και δεν θα είναι προσβάσιμες.

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε εάν ένας λογαριασμός επισκέπτη μπορεί να έχει πρόσβαση στο Κέντρο ελέγχου, οπότε δεν θα βλάψει τις ρυθμίσεις σας χωρίς την άδειά σας. Ομοίως, μπορείτε να περιορίσετε το Today View, το Spotlight, την απεγκατάσταση εφαρμογών και τη Siri για τους λογαριασμούς επισκεπτών.

Οι λογαριασμοί επισκεπτών μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, ωστόσο αυτές οι ειδοποιήσεις περιορίζονται στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν. Οι εφαρμογές που υπόκεινται σε περιορισμούς για τον λογαριασμό επισκέπτη δεν θα στέλνουν ειδοποίηση, κάτι που είναι εξαιρετικό για το απόρρητο σας.

Μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε λογαριασμό επισκέπτη όπως θέλετε, επιλέγοντας διαφορετική ταπετσαρία για κάθε λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να ορίσετε χρονόμετρο για λογαριασμούς επισκεπτών μετά τον οποίο η συσκευή θα αποσυνδεθεί αυτόματα από τον λογαριασμό και θα ζητήσει κωδικό πρόσβασης διαχειριστή.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Restriction Tweak και να δημιουργήσετε λογαριασμούς επισκεπτών στη συσκευή σας. Το tweak είναι διαθέσιμο στο repo Twickd στην τιμή των 2,50 $. Το tweak είναι συμβατό με το iOS 12 μέχρι το iOS 14.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !