Πώς να δώσετε μια εφαρμογή από το iPhone σας σε έναν άλλο

0


Γιορτινές ημερες και δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε δώρο μια εφαρμογή σε κάποιον φίλο σας. Παρακάτω θα δούμε πως να δωρίσετε μια εφαρμογή με απλά βήματα.

Μπορείτε να δώσετε εφαρμογές ως δώρα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή App Store που είναι προεγκατεστημένη σε iPhone, iPad και iPod touch. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε την εφαρμογή του App Store για να την ξεκινήσετε.

  2. Βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να δώσετε με περιήγηση ή αναζήτηση .

  3. Πατήστε την εφαρμογή για να μεταβείτε στη σελίδα λεπτομερειών της.

  4. Πατήστε το πλαίσιο δράσης (το ορθογώνιο με ένα βέλος που βγαίνει από αυτό).

  5. Πατήστε Αποστολη ως δωρου (ή απλώς Δώρο , σε ορισμένες προηγούμενες εκδόσεις του iOS) στο αναδυόμενο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. 

  6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη δώρου, το όνομά σας και ένα μήνυμα.

  7. Στο μενού Αποστολή δώρου , η αποστολή του δώρου σήμερα είναι η προεπιλογή. Για να το αλλάξετε, πατήστε το μενού και επιλέξτε μια νέα ημερομηνία.

  8. Πατήστε Επόμενο .

  9. Σύρετε το ένα προς το άλλο για προεπισκόπηση των στυλ email δώρου. Όταν βρείτε αυτό που σας αρέσει, κρατήστε το στην οθόνη και πατήστε Επόμενο .

  10. Ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες του δώρου. Για να πραγματοποιήσετε αλλαγές, πατήστε Πίσω . Για να δώσετε την εφαρμογή iOS, πατήστε Αγορά . 

    11.Ελέγξτε το δώρο, την τιμή και άλλες λεπτομέρειες. Για να αλλάξετε κάτι, κάντε κλικ στο Πίσω . Για να δώσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά δώρου .  


     

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !