Πώς να κάνετε Jailbreak στο iOS 14.3 σε iPhone ή iPad με checkra1

0


Σε αυτό το άρθρο θα δούμε βημα προς βήμα πώς να κάνετε jailbreak το iOS 14.3 σε ένα iPhone, iPad ή iPod touch χρησιμοποιώντας το εργαλείο checkra1n.
Υποστηρίζεται επίσης το iPadOS 14.3. 

Η νεότερη έκδοση του checkra1n υποστηρίζει πλέον τα iOS 14.1, iOS 14.2 και iOS 14.3 σε όλες τις συσκευές με chip A11 ή χαμηλότερο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το checkra1n για jailbreak iOS 14.3 σε iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7 ή παλαιότερα.

Ενώ το εργαλείο μπορεί να κάνει jailbreak iOS 14.3 σε συσκευές A11 που περιλαμβάνει τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus, λάβετε υπόψη ότι για αυτές τις συσκευές πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Skip BPR Check, η οποία θα απενεργοποιούσε τη λειτουργία ασφαλείας του κωδικού πρόσβασης στη συσκευή σας. Αυτό μπορεί να είναι μια λύση για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και το απόρρητο. Για αυτόν τον λόγο δεν συνιστούμε το jailbreaking στο iOS 14.1, iOS 14.2 και iOS 14.3 σε αυτές τις συσκευές.

Σε άλλες συσκευές iOS δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια της δυνατότητας κωδικού πρόσβασης καθώς το checkra1n λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές χωρίς συμβιβασμούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το checkra1n για jailbreak στο iOS 14.1, iOS 14.2 και iOS 14.3 σε ακόλουθες συσκευές:

  • iPhone 7 Plus 
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPad Pro 2ης γενιάς (μοντέλο 12,9 ιντσών και 10,5 ιντσών)
  • iPad Pro πρώτης γενιάς (12,9 ιντσών)
  • iPad 7ης γενιάς
  • iPad 6ης γενιάς
  • iPad 5ης γενιάς
  • iPad mini 4
  • iPod touch 7ης γενιάς

Σημείωση: Πριν ξεκινήσετε, λάβετε υπόψη ότι το checkra1n είναι ημι-συνδεδεμένο jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σας σε υπολογιστή και να το ξανα-jailbreak χρησιμοποιώντας το checkra1n μετά από κάθε επανεκκίνηση.

Πώς να κάνετε jailbreak στο iOS 14.3 χρησιμοποιώντας το checkra1n

Jailbreak iOS 14.3 σε iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω οδηγό για jailbreak στο iOS 14.3 ή παλαιότερες εκδόσεις σε iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s και άλλες συσκευές.

Βήμα 1: Κατεβάστε το checkra1n v0.12.2 ή μεταγενέστερη έκδοση εδώ .

Βήμα 2: Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-A. Τα καλώδια USB-C ενδέχεται να μην λειτουργούν.

Βήμα 3: Εκκινήστε το αρχείο checkra1n.dmg που έχετε λάβει και, στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε την εφαρμογή checkra1n στο φάκελο Εφαρμογές του Mac.

Βήμα 4: Ανοίξτε το φάκελο Launchpad ή Applications και ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα του checkra1n.

Βήμα 5: Αφού εντοπίσει το checkra1n τη συσκευή σας και την έκδοση υλικολογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".

Βήμα 6: Θέστε τη συσκευή σας iOS σε λειτουργία DFU ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

checkra1n iOS 14.2 jailbreak οδηγός 2

Βήμα 7: Αφού τοποθετήσετε με επιτυχία το iPhone ή το iPad σε λειτουργία DFU, το checkra1n θα πρέπει να ξεκινήσει τη διαδικασία jailbreaking. Η συσκευή σας ενδέχεται να επανεκκινήσει μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Βήμα 8: Μόλις το checkra1n γίνει jailbreaking στο iOS 14, θα λάβετε το μήνυμα "All Done". Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να συνεχίσετε.

Βήμα 9: Τώρα ξεκλειδώστε τη συσκευή σας iOS και πατήστε το εικονίδιο checkra1n που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη.

Βήμα 10: Πατήστε στο Cydia και μετά στο Install Cydia. Αφήστε την εφαρμογή checkra1n να εγκαταστήσει το Cydia στη συσκευή σας.

Jailbreak iOS 14.2 σε iPhone

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του checkra1n, θα πρέπει να δείτε το εικονίδιο του Cydia στην αρχική οθόνη. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη των αγαπημένων σας συμβατών με iOS 14 τροποποιήσεων και εφαρμογών ή να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις εναλλακτικές λύσεις Cydia.

Έτσι μπορείτε να κάνετε jailbreak το iOS 14.3 σε οποιοδήποτε iPhone που υποστηρίζεται από το εργαλείο checkra1n. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία jailbreak, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα σχόλια.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !