Το MusicGesture Tweak προσθέτει στοιχεία ελέγχου της μουσικής βάσει χειρονομιών στην οθόνη κλειδώματος

0


Εάν πιστεύατε ποτέ ότι το widget της μουσικής
με χειρονομίες στην οθόνη κλειδώματος λείπει , τότε το MusicGesture tweak για jailbroken συσκευές είναι για εσάς. Αυτό το tweak σας επιτρέπει κυριολεκτικά να ελέγχετε τη μουσική σας χρησιμοποιώντας χειρονομίες. 

Εκτός από την προσθήκη σάρωσης και άλλων κινήσεων για τον έλεγχο της μουσικής, το MusicGesture tweak επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκρύπτουν αντικείμενα από το widget. Κρύβοντας όχι μόνο μπορείτε να απαλλαγείτε από επιλογές που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά μπορείτε επίσης να επιτύχετε μια ωραία και μινιμαλιστική εμφάνιση για το μουσικό widget.

Χρησιμοποιώντας το MusicGesture μπορείτε να αποκρύψετε την ετικέτα, το ρυθμιστικό, τα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων, το κουμπί AirPlay και ακόμη και το ρυθμιστικό έντασης.

Μετά την εγκατάσταση αυτού του tweak θα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική μόνο με χειρονομίες. Μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά για αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού, σύρετε προς τα αριστερά για αναπαραγωγή προηγούμενου τραγουδιού, διπλό πάτημα για αναπαραγωγή και παύση μουσικής και πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να επιστρέψετε ή να προχωρήσετε.

Η προσαρμογή τους είναι επίσης διαθέσιμη μέσω αυτού του tweak, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ σκοτεινής θαμπάδας, ελαφριάς θόλωσης και μεγέθους του έργου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak MusicGesture από τo Cydia με 1,99 $. Είναι διαθέσιμο μέσω του repo Packix και λειτουργεί τόσο με iOS 13 όσο και για iOS 14.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !