Έχουμε φαίνεται μια πρώτη ματιά με εικόνα των AirPods 3. Όπως μπορούμε να δούμε σε αυτήν τη φωτογραφία που μεταδίδεται από το
52audio ότι τα ακουστικά λαμβάνουν διάφορα στοιχεία του AirPods Pro, τουλάχιστον όσον αφορά το σχεδιασμό.  

Αυτή η φωτογραφία των AirPods 3 επιβεβαιώνει τα όσα έχουν ήδη ειπωθεί με τις φήμες που υπήρχαν. Οι φήμες είχαν δημιουργήσει με την έμπνευση των AirPods Pro διάφορα επίπεδα. Αυτό περιλαμβάνει μικρότερα άκρα άξονα και σιλικόνης. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να περιμένουμε να έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων Pro. Η ενεργή μείωση θορύβου δεν θα ειναι διαθέσιμη για παράδειγμα.

Το 52audio εξηγεί ότι ο έλεγχος πίεσης AirPods Pro πρέπει να είναι διαθέσιμος στα AirPods 3. Αυτό θα εξισορροπήσει την πίεση στο αυτί για να εξαλείψει οποιαδήποτε ενόχληση από τη χρήση ακουστικών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η θήκη φόρτισης είναι λίγο λιγότερο ορθογώνια από αυτήν που προσφέρει το AirPods Pro και διαθέτει LED 

Λειτουργίες από το AirPods Pro

Μια άλλη καινοτομία θα ήταν η παρουσία του αισθητήρα πίεσης, που υπάρχει ήδη στο AirPods Pro. Ο αισθητήρας πίεσης υπάρχει απευθείας στη ράβδο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ήχο. Αυτό το σύστημα είναι διαφορετικό από τα κλασικά AirPods όπου πρέπει να πατήσετε ένα ακουστικό για να διακόψετε, να χρησιμοποιήσετε το Siri ή να εκτελέσετε κάποια άλλη ενέργεια.

Τα δύο τελευταία στοιχεία που αναφέρονται είναι η αυτονομία και ο χωρικός ήχος. Τα AirPods 3 θα προσφέρουν διάρκεια ζωής μπαταρίας πέντε ωρών, όπως τα τρέχοντα μοντέλα. Θα έχουν επίσης δικαίωμα χωρικού ήχου, ο οποίος υπάρχει ήδη στο AirPods Pro . Όπως εξηγεί η Apple, αυτή η λειτουργία προσφέρει ποιότητα ήχου surround που μοιάζει με κινηματογράφο. Δίνει επίσης την εντύπωση ότι ο ήχος προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. 


Ημερομηνία κυκλοφορίας AirPods 3;

Τα AirPods 3 αναμένεται να είναι διαθέσιμα το πρώτο εξάμηνο του 2021 . Στην πραγματικότητα, μερικές φήμες δείχνουν έντονα τη διαθεσιμότητα του Μαρτίου. Τα AirPods Pro 2 θα κυκλοφορήσουν επίσης φέτος. Αλλά πρέπει να φτάσουν λίγο αργότερα.