Το LeaveMeOff Pro Tweak κάνει τις ειδοποιήσεις πιο ιδιωτικές

0


Το iPhone προσφέρει κάποιο απόρρητο για τις ειδοποιήσεις, καθώς εμφανίζει το περιεχόμενο ενός μηνύματος μόνο όταν η συσκευή ξεκλειδωθεί.
Ενώ αυτό αρκεί για πολλούς ανθρώπους, άλλοι θέλουν ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε θα σας αρέσει το tweak LeaveMeOff Pro για συσκευές jailbroken.

Με το tweak LeaveMeOff για jailbroken συσκευές οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν λεπτομέρειες για τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο. Εκτός από την απόκρυψη του περιεχομένου, οι χρήστες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν το tweak ώστε να τους ενημερώνει κρυφά όταν λαμβάνουν ένα μήνυμα από ένα συγκεκριμένο άτομο.

Χρησιμοποιώντας το LeaveMeOff μπορείτε να κρατήσετε εντελώς απενεργοποιημένη την οθόνη του iPhone σας όταν λαμβάνετε ειδοποίηση από συγκεκριμένο άτομο. Η οθόνη του iPhone σας δεν θα ενεργοποιηθεί καν όταν φτάσει μια ειδοποίηση στη συσκευή σας, εμποδίζοντας τα αδιάκριτα μάτια να γνωρίζουν ότι έχετε λάβει ένα νέο μήνυμα.

Με τη δυνατότητα Stealth οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν ένα όνομα της επιλογής τους στο πλαίσιο κειμένου που βρίσκεται κάτω από τις προτιμήσεις του tweak. Μόλις πληκτρολογήσετε το επιθυμητό όνομά σας, το LeaveMeOff tweak θα εντοπίσει πότε ένα μήνυμα έχει φτάσει από αυτό το συγκεκριμένο άτομο και θα δονήσει τη συσκευή 3 φορές, ενημερώνοντάς σας ποιος έχει στείλει το μήνυμα χωρίς καν να  το γράψει στην οθόνη.

Με τη λειτουργία Ανώνυμος χρήστης οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν ένα όνομα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του tweak. Μόλις εισαχθεί ένα όνομα, το LeaveMeOff θα εντοπίσει εάν το άτομο αυτό έχει στείλει ένα νέο μήνυμα και θα κρύψει εντελώς το περιεχόμενο του μηνύματος. Εκτός από αυτό μειώνει επίσης το μέγεθος της ειδοποίησης καθιστώντας την μικρότερη και πιο συμπαγή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak LeaveMeOff στη συσκευή jailbroken. Λειτουργεί με iOS 13 και iOS 14. Είναι διαθέσιμο στο repo Packix για 0,90 $.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !