Ένας άνθρωπος καταπίνει ένα από τα AirPods του ενώ κοιμάται

0


Ο Μπράντφορντ Γκάουτιερ θα θυμάται αυτήν την εβδομάδα για πολλά χρόνια μετά την κατάποση ενός από τα
AirPods του ενώ κοιμάται. Ο Αμερικανός που ζει στο Worcester (Μασαχουσέτη) δεν είχε ιδέα ότι οι πεπτικές του δυσκολίες προήλθαν από εκεί. 

Ο Μπράντφορντ μας λέει στο WWLP ότι φτυάριζε το χιόνι την Τετάρτη μετά τη χιονοθύελλα που έπληξε τη Μασαχουσέτη. Πήγε για ύπνο νωρίς εκείνη την ημέρα επειδή είχε εξαντληθεί από όλη την ημέρα του. Φτυάριζε πάλι χιόνι το πρωί της Πέμπτης για μια ώρα και στη συνέχεια προσπάθησε να πιει ένα ποτήρι νερό, αλλά δεν μπορούσε. Κατι που του φάνηκε πολύ ύποπτο.

Έπειτα έρχεται η στιγμή που ο Μπράντφορντ παρατηρεί ότι έχει χάσει ένα από τα AirPods του. Σκέφτεται ότι τα φοράει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο, ώστε να μην ενοχλεί το εξάμηνο μωρό του. Η οικογένειά του,  προσπάθησε να βρει το ακουστικό μαζί του αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Σε αυτό το σημείο ο γιος μου και η γυναίκα μου είχαν την ιδέα ότι θα μπορούσα να το καταπιώ. Αρχικά, το είπαν αστειευόμενοι, αλλά φαινόταν πολύ εφικτό όταν ξέρω ότι κοιμόμουν, καθώς και ότι ένιωθα ένα ξεχωριστό μπλοκάρισμα του κέντρου του στήθους μου » , εξηγεί ο άντρας.

Αφού αποφάσισε και έκανε ακτινογραφία, ο Μπράντφορντ έμεινε έκπληκτος βλέποντας την εικονα.Ένα από τα AirPods του βρισκόταν στον οισοφάγο του. Απαιτήθηκε ενδοσκόπηση έκτακτης ανάγκης για την αφαίρεση του ακουστικού. Ο Μπράντφορντ κατάφερε να επιστρέψει σπίτι λίγες ώρες αργότερα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !