Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Η Apple θέλει να ενισχύσει τη δύναμη των καλωδίων της

0

Τα καλώδια της Apple έχουν πρόβλημα με την , τουλάχιστον για ορισμένους χρήστες.
Διαμαρτύρονται για την ποιότητα, ειδικά αν τη συγκρίνουν με την ποιότητα των καλωδίων τρίτων κατασκευαστών. Η Apple το γνωρίζει αυτό και έχει καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη βελτίωση της ποιότητας των καλωδίων της.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας ισχυρότερα καλώδια μήλου

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple περιγράφει μερικές διαφορετικές ιδέες για καλώδια που δεν θα ξετυλιχτούν τόσο εύκολα. Οι μέθοδοι θα έδιναν διαφορετικά μέρη του καλωδίου διαφορετικά επίπεδα ακαμψίας, διατηρώντας ταυτόχρονα το καλώδιο ομοιόμορφα και παχύ. Θα αντικαθιστούσαν επίσης το σκληρό καπάκι που υπάρχει στα άκρα πολλών καλωδίων.

Το περίβλημα βοηθά στην αποτροπή της θραύσης του καλωδίου λόγω στροφών, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο καθώς τα καλώδια κάμπτονται συχνά και έντονα κοντά στα άκρα. Οι ιδέες της Apple σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποικίλλουν με την ευελιξία και την ακαμψία όλων των τμημάτων του καλωδίου. Αυτό θα πρέπει, θεωρητικά, να προστατεύεται καλύτερα από το ξεφλούδισμα ακομη κι αν το διπλώνετε τακτικά και όλα χωρίς να αυξάνετε το πάχος του.

Αυτό βέβαια παραμένει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ώρα. Επομένως, δεν είναι σαφές εάν η Apple πρόκειται πραγματικά να το εφαρμόσει με τα δικά της καλώδια στο μέλλον. Ωστόσο, υπήρξαν φήμες για πλεκτά καλώδια για το iPhone 12 . Κάποιοι λένε δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, υπάρχει;



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !