Η επέκταση για το Chrome επιτρέπει στους χρήστες να συμπληρώνουν αυτόματα φόρμες ιστότοπου χρησιμοποιώντας κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στο iCloud. Είναι βολικό, ειδικά για όσους διαθέτουν iPhone από τη μία πλευρά και υπολογιστή με Windows από την άλλη. Αλλά για αυτό, πρέπει να έχετε την έκδοση 12 του iCloud για τα Windows. Και εκεί είναι που το αποκλείει μέσα σε λίγες ώρες από τότε που κυκλοφόρησε.

Η Apple περνά από το Microsoft Store για να διανείμει το iCloud για τα Windows και η έκδοση που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή είναι 11.6.32.0, αντί για την 12.0. Ο κατασκευαστής του iPhone δεν έδωσε λόγο για την απόσυρση. Εν τω μεταξύ, υπάρχει γκρίνια από την πλευρά των χρηστών, δεδομένου ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επέκταση για τους κωδικούς πρόσβασης του iCloud στο Chrome.

Είναι πολύ πιθανό ότι ένα μεγάλο σφάλμα εντοπίστηκε από την Apple. Εν τω μεταξύ, όσοι έχουν ήδη καταφέρει να εγκαταστήσουν την ενημέρωση μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Και η επέκταση των κωδικών πρόσβασης iCloud εξακολουθεί να λειτουργεί για αυτούς. Πρέπει απλώς να ελπίζουμε ότι η έκδοση 12 θα είναι ξανά διαθέσιμη σύντομα.