Η Apple προσφέρει το πρώτο beta (build 18E5140j) του iOS 14.5 σε iPhone και iPadOS 14.5 στο iPad για λήψη απόψε οπού και δ
ιατίθεται στους προγραμματιστές. Η δημόσια έκδοση beta θα φτάσει σύντομα (δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία). 

Η Apple δεν λέει τι νέο υπάρχει με το πρώτο beta του iOS 14.5. αλλά είναι βέβαιο ότι το νέο αναδυόμενο παράθυρο παρακολούθησης είναι εκεί. Ο κατασκευαστής ανακοίνωσε την υποστήριξή του στις αρχές της άνοιξης για όλους τους χρήστες. Το αναδυόμενο παράθυρο θα επιτρέψει στους χρήστες να αποδεχτούν ή να απορρίψουν την παρακολούθηση των εφαρμογών. Για τα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να περιμένουμε την εγκατάσταση του beta από τους προγραμματιστές.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τα betas του προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί η πρώτη έκδοση beta του iOS 14.5 και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει το πρώτο beta (build 18L5149j) του tvOS 14.5 για το Apple TV και το πρώτο beta (build 18T5144k) του watchOS 7.4 για το Apple Watch. Και πάλι προορίζονται για λογαριασμούς προγραμματιστών. Θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμα στην τελική έκδοση στις αρχές της άνοιξης, παράλληλα με το iOS 14.5.