Είναι αλήθεια ότι μια υποτιθέμενη συνεργασία μεταξύ της Apple, της Kia και της Hyundai για το Apple Car έχει πάρει πολλή μεγάλη διάσταση πρόσφατα. Υπήρχαν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες αυτήν την εβδομάδα. Αν πιστέψουμε τις φήμες, η Apple είναι έτοιμη να επενδύσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια στην Kia για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου της και θα παράγεται σε εργοστάσιο της Kia στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λαμβάνοντας υπόψη την αντίδραση της Apple, μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι οι διαρροές προέρχονται από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Θα διαπραγματευτεί ξανά η Apple μαζί τους; Είναι δυνατό, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Είναι πιθανό να γίνει ακομη και μια συμφωνία με άλλον κατασκευαστή. Επιπλέον, πληροφορίες από χθες έδειξαν ότι η Apple συζητούσε με τουλάχιστον έξι Ιάπωνες κατασκευαστές για το Apple Car της.

Όσοι θέλουν να δουν το Apple Car θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να περιμένουν. Μερικές φήμες μιλούν για μια παραγωγή που θα ξεκινούσε από το 2024 . Φημολογείται επίσης ότι το αυτοκίνητο θα ήταν εντελώς αυτόνομο, χωρίς την ανάγκη οδηγού .